Saya Takut: Alice + Olivia dan Nails Inc. Nail Polish

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield, InStyle ‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Bersedia untuk memberikan kuku anda yang sama unik dan luar biasa zany oeuvre bahawa semua Alice + Olivia ciptaan fantastis memberikan almari pakaian anda. Pereka yang berpangkalan di New York secara rasminya bergabung dengan Nails Inc untuk melancarkan kolaborasi yang menggembirakan penggilap yang tidak dijangka yang diilhami sepenuhnya oleh ’70-an, rock and roll, dan semua perkara bohemian. Tersedia dalam empat warna edisi terhad (merah jambu, magenta, plum, dan arang), koleksi baru ini menyediakan bersinar ceramah yang anda perlukan untuk semua tarikh kalendar utama musim gugur ini. Pertimbangkan kuku anda sekeping yang baru. 

Kuku Inc. - I'm Obsessed
Kesopanan

Beli ia: $ 15 setiap satu; sephora.com.

Tonton video di atas untuk melihat mengapa Barfield suka koleksi– dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak kegemaran kami.

BERKAITAN: Saya Taksub: Cermin Cermin Jadi Sebenar Dior 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 21 =

map