Saya Takut: Atlas Tiffany menusuk Bangle Hinged

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield Brown, InStyle ‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Setiap gadis tahu apa yang diharapkan apabila disampaikan dengan kotak biru telur robin. Tetapi jika anda ingin menaik taraf senarai hasrat anda, kami mencadangkan menambah Atlas Tiffany’s Pierced Hinged Bangle untuk campuran itu. Terdapat dalam emas mawar dan putih, penambahan pergelangan tangan nipis yang belum jelas ini datang dengan berlian sempurna bergaya ditempatkan di seluruh band untuk bersinar tidak berkesudahan. Untuk boot, angka Roman yang dipaparkan pada reka bentuk bukan sahaja asal, tetapi juga mengekalkan kelebihan klasik dan abadi.

Saya'm Obsessed - Tiffany's EMBED
Kesopanan

Beli ia: $ 6,500; tiffany.com.

Dapatkan rupa yang dipaparkan InStyle editor Kahlana Barfield Brown: Tiffany T Smile Pendant, $ 1,900; tiffany.com. Tiffany Atlas Terbuka Gelang sempit, perak sterling, $ 550; tiffany.com. Tiffany T Wrap Ring, $ 2,300; tiffany.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Tangle Teezer

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield Brown menyukainya-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 77

map