Saya Takut: Besi Keriting Seramik Harry Josh

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield, InStyle ‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Harry Josh, penata rambut yang bertanggungjawab terhadap gelombang Gisele Bundchen yang sangat melenting, sekali lagi menyalurkan keupayaan inovatifnya untuk mencipta alat kecantikan yang kami fikir akan mengubah permainan gaya permainan di rumah untuk kebaikan. Ya, Pengerusi Marcel Keriting Marcel 2-dalam-1 yang Josh kelihatan sama seperti yang lain, tetapi sebagai tambahan kepada penjepit yang membantu mencapai jumlah yang sengsara selepas ini, sekeping ini membolehkan anda melepaskan pengapit untuk mendedahkan tongkat gaya berwarna busa buih yang ‘akan kelihatan lagi seperti model anda. Anda jelas tidak perlu menjadi Angel Secret Victoria untuk melihatnya. 

Harry Josh Curling Iron
Kesopanan (2)

Beli ia: $ 175; dermstore.com. 

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield terobsesi dengan produk baru ini-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami. 

BERKAITAN: Saya Takut: Dior “Handbag” Dior

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 15

map