Saya Takut: Cire Trudon’s Matches Scented

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian baru dengan Kahlana Barfield, InStyle‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Jika anda sedang memburu untuk sentuhan Paris je ne sais quoi Ke rumah anda, tidak ada keperluan untuk melabur dalam harga yang mahal, sukar untuk memvalidasi pembelian seperti lilin $ 80 atau bahkan $ 300 pelega parfum. Cire Trudon, yang mana dikenali dengan produk mewahnya, telah memperkenalkan must-have itu bukan sahaja akan menyenangkan tetamu yang paling arif anda, tetapi juga tidak akan memecahkan bank. Tersedia dalam lima aroma tandatangan mereka, pertandingan wangi Cire Trudon datang dalam kotak segi empat tepat yang berwarna-warni yang sesuai dengan ruang kecil-dan sesuai untuk pembentangan mudah. Pertandingan, yang berbau surgawi, boleh digunakan untuk menyalakan lilin, tentu saja, tetapi mereka juga memberikan kehidupan baru ke laci pakaian kegemaran atau pendirian tempat tidur. 

Cire Scented Matches - Embed
Kesopanan

Beli ia: $ 12, blisshomeanddesign.com.

Tonton video di atas untuk melihat mengapa Barfield mencintai mereka-Dan lawati instyle.com/videos esok untuk melihat apa yang dia taksub dengan seterusnya. 

BERKAITAN: Saya Takut: Yayasan Cushion Miracle Lancome 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 50

map