Saya Takut: Fendi dan Beats oleh Headphone Dre

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian baru dengan InStyleeditor fesyen dan kecantikan di sini, Kahlana Barfield. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Fon kepala terbuat dari kulit Fendi yang sebenar? Itu muzik ke telinga kita.

Dilekatkan dengan simbol tandatangan rumah Itali, Fendi telah membuat fon kepala yang satu-of-a-kind untuk Beats oleh Dr. Dre yang telah menjadi salah satu daripada InStyleEditor dan Kecantikan Fesyen di obsesi Kahlana Barfield yang besar. Dalam video terbaharu dari siri kami yang saya taksub, Barfield melambangkan lirik tentang mengapa memiliki sekeping ini bukanlah sesuatu yang perlu dicontohi. “Mereka sangat selesa, mereka lembut,” katanya. Dan jika pasangannya putih tidak cukup berwarna untuk anda, jenama ini juga merancang versi yang sama dalam buaya kuning, merah, biru, hitam, dan warna lain.

Tonton video penuh di atas untuk melihat mengapa Barfield sangat menyukai mereka-dan lawati instyle.com/video esok untuk melihat apa yang terobsesi oleh Barfield dengan seterusnya.

WATCH: Saya Takut: Stila Menginap Semua Hari Gincu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 85 =

map