Saya Takut: Ia Kosmetik CC + Warna Mata Membetulkan Penutupan Krim Pelindung Penuh

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle ‘s pengarah kecantikan. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Apa cara yang lebih baik untuk melancarkan hari anda daripada dengan urutan yang menenangkan? Itulah apa-apa teknologi Teknologi Sudu Spoon di atas The Cosmetics CC + Eye Color Membetulkan Liputan Krim Penyejuk Penuh SPF 50+ menyediakan, sebagai tambahan, sudah tentu, berjaya menutup sebarang kecacatan, bengkak, dan bintik hitam yang tidak diingini. Seperti yang dijelaskan oleh Serrano dalam video di atas, titik perak mencipta kesan penyejukan yang memberi anda dos yang serius A.M. atau relaksasi bila-bila masa. Untuk boot, konsistensi tebal formula, yang terdapat dalam pelbagai warna dari yang adil hingga kaya, dabs dengan mudah dan tidak gagal menutupi mana-mana bahagian kulit anda.

Saya'm Obsessed - Angelique - It Cosmetics EMBED
Kesopanan

Beli ia: $ 29; ulta.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Berus Basah

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano menyukainya– dan lawati instyle.com/video untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 53

map