Saya Takut: Maskara Superstar Mascara L’Oreal Paris

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield, InStyle ‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Rahsia untuk mencapai yang misteri itu bersinar kecantikan kegemaran kami di atas permaidani merah terdapat dalam butirannya. Ya, keyakinan berlebihan dan gaun pembunuh melakukan silap mata, tetapi L’Oreal Paris’s Voluminous Superstar Mascara membantu menghidupkan kepala. Jadi apa yang ada di belakang alat pegas tangan tercinta? Maskara dua-dalam-satu jenama mudah membolehkan anda terlebih dahulu memohon buku asas putih yang menebal setiap suntikan dan kemudian berbaur dengan lancar dengan formula mascara serat hitam, yang melompat terus dari berus bulu mata berbentuk bulu mata untuk jumlah optimum. Pertimbangkan diri anda bersedia kamera, ASAP.

Saya'm Obsessed L'Oreal Mascara - Embed
Kesopanan

Beli ia: $ 10,99; ulta.com.

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield suka alat ini– dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak kegemaran kami.

VIDEO: Saya Takut: Warna Peluru Matte Warna Revlon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 51

map