Saya Takut: Nerium’s Cream Body Contour Cream

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield Brown, InStyle ‘s fesyen dan editor kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Tidak dapat dinafikan bahawa Sofia Vergara kelihatan menarik untuk perkahwinan Palm Beach beliau Magic Mike hunk Joe Manganiello. Dan sementara keindahan itu pasti bekerja keras untuk badannya yang tenteranya, dia juga melukiskan tangannya dengan menggunakan Nerium’s Firming Body Contour Cream. Jadi apa sebenarnya formula ini? Campuran antioksidan teh hijau dan Vitamin C dan E yang diluluskan dermatologist, antara bahan-bahan yang menaikkan semangat lain, membantu melicinkan dan mengencangkan kulit untuk kelihatan segar melembapkan selulit dan keriput. Mari kita katakan jika ia memberi kita satu langkah lebih dekat untuk melihat sesuatu seperti Vergara, kita pasti masuk.

Saya'm Obsessed 12.21 - Embed
Kesopanan

Kedai itu: Sayamaklumat yang tersedia atas permintaan; nerium.com. 

BERKAITAN: Saya Takut: Kotak Kecantikan Essence

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield suka-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 71

map