Saya Takut: Oh My Gloss Rimmel London! Lip Gloss

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield, InStyle ‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Kami semua suka menyapu bibir kami dengan lapisan berkilau untuk majlis-majlis khas, tetapi memastikan anda mencapai bersinar yang tahan lama adalah sukar-sehingga kini. Ohm Gloss Rimmel London! Lip Gloss adalah kegemaran kecantikan yang diberi warna yang bukan sahaja menipu, tetapi juga menambah kelembapan dan cahaya sehingga enam jam. Gloss mengandungi vitamin E dan Argan Oil dan juga terdapat dalam 15 warna yang menjalankan gamut dari lembut, girly blush nones ke warna yang lutung, benar-benar jelas. Lebih baik lagi, masing-masing kurang dari $ 10, bermakna ia secara rasmi masa untuk mula mengumpul mereka semua. 

Saya'm Obsessed - Rimmel Gloss - Embed
Kesopanan

Beli ia: $ 5.49 setiap satu; target.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Dior “Handbag” Dior

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield mencintai mereka– dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 52

map