Saya Takut: R & Co Bad Lands Padam Syampu Kering

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield, InStyle ‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Rare ketika mereka datang, bangun pada hari rambut yang sempurna tidak dapat dipertikaikan. Dan walaupun helai anda boleh berubah dalam jumlah dan bentuk sepanjang hari, kami cadangkan untuk melekat pada R & D’s Bad Lands Dry Shampoo Paste untuk memastikan momentum positif akan berlaku. Syampu separuh kering, formula separuh tampalan tidak hanya mengekalkan sinar yang bersih, hanya dibasuh, tetapi juga menambahkan tekstur yang diperlukan untuk itu untuk mendapatkan penampilan yang hidup. Kemasan matte dan minyak tidak melekat juga memudahkan untuk memohon pada bila-bila masa. 

Saya'm Obsessed Embeds
Kesopanan

Beli ia: $ 28; randco.com.

Tonton video di atas untuk melihat Barfield menguji produk-Dan lawati instyle.com/videos esok untuk melihat apa lagi yang kita cintai.

RELATED: Saya Takut: Rimmel London’s Keep Calm Lip Balms

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 41 =

map