Saya Takut: Syampu Imperial Imperial Rusia Philip B

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle ‘s pengarah kecantikan. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

“Ia seperti madu ketika ia membasuh saya,” kata Mariah Carey. Dan sementara cartanya mengatasi ’90an yang mencabar cinta, kami fikir dia dengan senang hati akan menyertakan lirik yang sama dengan merujuk kepada Syampu Imperial Imperial Rusia Philip B. Seperti yang dijelaskan oleh Serrano dalam video di atas, kegemaran editor kecantikan ini mengandungi tekstur yang tebal, kaya dan ultra mewah yang merasakan seperti madu dan, selepas aplikasi, menghasilkan lembaran yang lebih besar, berkilat. Di samping itu, ia melindungi dari pudar warna, memberikan kelembapan, dan bau chamomile, biji anggur, rosemary, dan bijak.

Saya'm Obsessed - Phillip B Shampoo EMBED
Kesopanan

Beli ia: 12 oz., $ 140; philipb.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Mawar Berwarna Mawar Diptyque

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano menyukainya-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map