Saya Takut: Topeng Rawatan Muka SK-II

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle ‘s pengarah kecantikan. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Kita semua mungkin kelihatan bodoh selepas memakai topeng muka, tetapi penampilan yang luar biasa hanya akan menjadi satu peredaran selepas mencuba Topeng Perawatan Muka SK-II. Salah satu penggunaan jenama terlaris jenama-baik pada waktu malam, sebelum acara utama, atau semasa perjalanan, seperti yang disenangi oleh Serrano-akan memberi hadiah kulit anda dengan bersinar yang baru, terhidrasi dengan sangat terhidrasi. Rumusan elixir termasuk campuran Pitera SK-II, yang memberikan peningkatan vitamin, asid amino, asid organik, dan mineral dalam hanya lima hingga 10 minit. Bersedia untuk stok.

Saya'm Obsessed SK-II - Embed
Kesopanan

Beli ia: $ 17 setiap satu; sephora.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Base Fluid Luminious Fresh Burberry’s Fresh

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano suka topeng ini-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map