Saya Takut: YSL La Laque Couture Pop Water Nail Polish

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield, InStyle ‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Koleksi La Water Couture Pop Yves Saint Laurent adalah jawapan untuk segera membawa cahaya matahari di dalam rumah pada bila-bila masa. Terdapat dalam empat warna yang bersinar, formula untuk pengilat ultra-berkilat ini bukan sahaja membolehkan manicure yang cepat dan mudah, tetapi juga membantu melembapkan kuku anda dan menghalang kerepotan yang tidak diingini. Ia adalah botol bermata emas yang ramping dan klasik yang juga akan membuat pesanan anda secara pukal.

Saya'm Obsessed - YSL Polish - Embed
Kesopanan (4)

Beli ia: (kiri ke kanan) Orange Drop, Rose Splash, Rouge Wet, Fuschsia Rain, $ 27; nordstrom.com.

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield sangat cinta dengan penggilap-Dan lawati instyle.com/videos esok untuk melihat apa yang dia taksub dengan seterusnya. 

BERKAITAN: Saya Pengambilalihan: Sally Hansen 18K Pemuliharaan Kutikula Emas

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 2

map