Scarlett Johansson Menjadi 32! Lihat Transformasi Rambut Paling Mengejutkan (dan Cantik )nya

Bom Hollywood yang dilahirkan pada tahun 1984 di New York City dan telah membintangi filem hit yang berkisar dari Ghost World (2001) kepada Sofia Coppola Hilang dalam terjemahan (2003)? Sudah tentu, kita bercakap mengenai Scarlett Johansson, yang bertukar menjadi 32 hari ini!

Hari ini, bintang bona fide sekarang mungkin terkenal dengan gaya lakonannya yang sultry dalam filem seperti Don Jon (2013), Lagu Cinta untuk Bobby Long (2004), Prestij (2006), Titik padanan (2005), dan Woody Allen Vicky Christina Barcelona (2008).

Untuk bersambung dengan resumé aktingnya yang luas, Johansson juga dikenali kerana keupayaannya untuk melukis hampir mana-mana warna rambut. Dan, tidak perlu dikatakan, kami kagum! Bukan sahaja dia boleh mengeluarkan rambut platinum dan si rambut coklat dengan bakat yang sama, tetapi dia juga bereksperimen dengan merah muda dan blamble strawberi. Untuk melihat transformasi rambut Johansson untuk diri sendiri, klik melalui penampilan yang berubah-ubah oleh pelakon itu, untuk menghormati hari lahirnya.

Selamat ke 32, Scarlett! Berikut adalah tahun percubaan kecantikan yang hebat di hadapan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map