Scarlett Johansson Merah Hot di Premiere TIFF Her New Movie Sing

Scarlett Johansson kelihatan berseri dalam setiap warna, tetapi pakaian mini Haney merah yang dia memakai perdana filem animasi baru Sing pada Festival Filem Antarabangsa Toronto pada hari Ahad, teramat menakjubkan.

Pakaian merah yang mengalir itu memaparkan busur lengan panjang, yang ScarJo terikat dengan lembut di lehernya, membuat lukisan yang longgar, melapisi korset, serta lengan panjang lengan panjang. Dia berpasangan dengan cincin emas dan platform tumit Sophia Webster yang hitam, dihiasi dengan busur kristal di belakang.

Kami mengasihi kelantangan dalam gaya rambut pompadour pendeknya, belum lagi alat solek minimal dan pelapik mata kucing yang sempurna. 

BERKAITAN: Scarlett Johansson Menamakan Pelakon Tertinggi-Paling Berani Pernah

Adalah jelas bahawa pelakon itu tahu bagaimana untuk meletakkan suara yang dikenali kepada kegunaan animasi The Jungle Book, dan kita tidak boleh menunggu untuk melihat, mendengarnya dalam filem terbarunya, Sing-ditambah pula untuk melihat semua pakaian luar biasa yang datang dengan lawatan akhbar filem itu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 + = 28

map