Scott Eastwood Adakah Impian Sempurna Mengejutkan Dad Terkenal dengan Intimidating

Sukar untuk membayangkan sesiapa yang marah di Scott Eastwood dengan personaliti yang menarik dan wajah yang cantik. Tetapi bapa pelakon, Clint Eastwood, sering terpaksa turun keras terhadap anaknya, terutama ketika dia seorang remaja yang licik.

“Bagaimana pula dengan lelaki ini kerana dia hanya melihat rupa yang akan mensterilkan katak pada 50 langkah.” Stephen Colbert bertanya kepada Scott The Show Late Rabu. “Apa yang anda suka dalam masalah dengan orang ini?”

Eastwood bercanda: “Ia agak seperti apabila anda melihatnya Gran Torino katakan ‘Letakkan rumput saya’, tetapi dengan tangannya di sekitar kerongkong anda. “

Tuan rumah kemudian memohon Skuad Bunuh diri bintang menyerupai tatapan bapanya yang terkenal dan Eastwood yang lebih muda memaku. Dia juga pernah mengetepikan kepala kecil yang mirip Eastwood Sr., yang Colbert menggambarkan sebagai “langkah kepala kecil yang mengatakan, ‘Adakah anda melihat saya melihat anda?'”

Tetapi hanya apabila Scott akan mengalami silau yang pertama? Dia menjelaskan bahawa dia “sangat licik” semasa zaman remaja.

BERKAITAN: Kempen New Davidoff Scott Eastwood Buktikan Dia sebagai Pemikiran Seperti Dia Cantik

Tonton Eastwood bercakap lebih lanjut mengenai ayahnya yang terkenal dalam klip di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 51 =

map