Scott Eastwood Menggunakan Badan Panasnya untuk Simpan Lautan

Scott Eastwood berpakaian sepenuhnya ketika kami bertemu dengannya di Bangunan Empire State minggu lepas. Tetapi di dalam bilik VIP tingkat ke-17 raksasa wangi Coty’s New York ibu pejabat, dia dikelilingi oleh imej yang ditiup dari dirinya tanpa tudung, serta video 40 saat yang dimainkan di gelung dan menunjukkan kepadanya secara seksual swan-diving ke dalam lautan Oahu, Hawaii, dan rama-rama berenang melalui perairan. Tetapi ia bukan untuk kesombongannya, dia menegaskan-itu semua untuk tujuan yang baik.

Itu kerana California berusia 29 tahun adalah wajah baru dari cologne Davidoff Cool Water yang harum wangi, pekerjaan yang diambil alih olehnya, Paul Walker. Semasa gig termasuk melengkapkan abs dan bisepnya untuk kamera-yang dia lakukan dengan baik, fikiran anda-itu hanya satu bahagian daripadanya.

 

Davidoff Cool Water ad
Photo courtesy

Apa yang benar-benar membuat Ride terpanjang Heartthrob di kapal adalah perkongsian Davidoff Cool Water dengan National Geographic Society, yang menyokong organisasi Inisiatif Murni Laut untuk membantu melindungi persekitaran marin yang rapuh melalui ekspedisi pendidikan dan penyelidikan di seluruh dunia.

Musim ini, kedua-dua jenama meraikan tahun keempat kempen Love the Ocean, yang menggalakkan orang ramai untuk menyebarkan mesej pemuliharaan dan pemeliharaan laut. Sebagai penyelam, surfer, perenang, dan kekasih laut, Eastwood mahu menjadi sebahagian daripadanya.

Scott Eastwood
Photo courtesy

Bagi saya, lautan adalah segalanya, “kata penduduk San Diego InStyle. “Ramai orang tidak tahu apa yang berlaku di lautan. Saya hanya tidak mahu orang ramai menjadi terlalu cetek tentang masa depannya. “Ada perubahan sebenar dalam kerja-kerja: Mulai sekarang, Davidoff berjanji untuk melindungi 10,000 meter persegi lautan melalui projek Pristine Seas untuk setiap botol yang dijual. Dapatkan milik anda untuk $ 65 di macys.com.

Davidoff Cool Water
Photo courtesy

Kemudian pada tahun ini, Eastwood berkata beliau merancang untuk menyertai salah satu ekspedisi Pristine Seas di Kepulauan Galapagos sebagai sebahagian daripada usaha berterusan untuk melindungi air dan kehidupan di seluruh dunia. “Saya sedang penggambaran Skuad Bunuh diri sekarang, jadi saya perlu memindahkan tarikh, tetapi saya pasti akan pergi, “katanya. “Saya akan menyelam dan melakukan banyak bacaan di bawah air. Saya tidak sabar untuk mendapatkan tangan saya kotor. “Sementara itu, beliau mempromosikan hashtag #lovetheocean di media sosial untuk menyebarkan perkataan, yang boleh anda, juga.

BERKAITAN: Lima Perkara Yang Membuat Scott Eastwood Lebih Menarik

Untuk perbincangan tentang Cool Water, dia pasti suka bercakap tentang bahagian air. Tetapi bagaimana dengan apa yang dia dapati “sejuk”? Untuk itu, kami menyuarakan satu siri soalan pantas mengenai apa yang menyentuh rumah pada meter kerintingnya. Semak senarai Eastwood di bawah-dan sekiranya anda memerlukan satu lagi imej seksi lelaki ini, bayangkan dia tersenyum mengatakan setiap satu.

Tempat yang paling sejuk yang pernah saya lalui
“Itu satu kemelut antara Australia dan Afrika Selatan. Terdapat begitu banyak pantai yang tidak berkesudahan di Australia. Jeffreys Bay sangat menakjubkan dan di pantai timur. Ia agak sukar dipercaya dan tidak disentuh. “

Pantai yang paling keren yang pernah saya kunjungi
“Saya suka pantai di Indonesia. Pantai Uluwatu di Bali mungkin salah satu tempat paling indah. “

Scott Eastwood
Photo courtesy

Lagu Terpantas Saya Tahu Semua Perkataan untuk
“Semoga jujur, saya tidak tahu semua kata-kata dengan mana-mana lagu yang saya fikir saya tahu semua perkataan itu. Setiap kali saya menyanyi bersama dengan lagu Taylor Swift di dalam kereta, siapa yang saya bersama adalah seperti, ‘Mereka bukan kata-kata, Scott.’ “

Filem yang paling keren
“Mana-mana filem ayah saya [Clint Eastwood]. Saya sangat suka tidak dimaafkan dan Yang baik yang buruk dan yang hodoh. Saya masih menonton mereka sekarang. Saya sayang mereka.”

Kedai yang paling keren yang saya suka
“Saya suka Bass Pro Shops-1,000 peratus. Itu seperti kedai lelaki utama dan salah satu tempat kegemaran saya di dunia. Ia mempunyai peralatan menangkap ikan, peralatan memburu, semua yang anda mahukan. Anda boleh mencuba sesuatu. Anda boleh cuba seperti jig, poppers, gewang, dan tangki air. Ia sukar dipercayai. “

Kereta Paling Hangat Saya Telah Didorong
“Saya seorang lelaki trak. Ford. Pemandu Ford F-150 hitam saya. Saya bukan seorang lelaki kereta sukan dan saya tidak suka barangan lelaki mewah. Saya lebih suka seperti mainan seperti bot baru atau tunduk kompaun baru. “

Perkara paling keren yang saya suka makan
“Es krim teh hijau. Saya suka untuk mendapatkannya di tempat sushi. “

Tonton video kempennya di sini:

RELATED: Colin Farrell Dishes on Cologne, Shaving, and Liz Taylor

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − = 76

map