Sean “Diddy” Combs Baru Berubah Nama-Nya Lagi

Sean Combs, yang juga dikenali sebagai Diddy, mendapat hadiah ulang tahun khas pada tahun ini: nama baru! Betul, rapper dan usahawan sekali lagi menukar namanya untuk menghormati ulang tahun ke-48nya, dan ini mungkin tajuk paling uniknya untuk tarikh.

Mari kita luangkan masa untuk mengkaji semula moniker Diddy yang sentiasa berubah. Ketika pertama kali diperkenalkan kepada rapper pada tahun 1997, dia pergi dengan “Puff Daddy.” Walau bagaimanapun, dia tidak lama lagi mengubahnya kembali kepada Sean John, namanya. Dalam beberapa tahun akan datang, dia akan pergi dengan kedua-dua “Puffy” dan “P. Diddy” sebelum mengadopsi “Diddy” sebagai gelarannya pada tahun 2005.

Nah, kami ada di sini untuk memberitahu anda umur Diddy secara rasmi berakhir, sebagai Combs membawa ke Twitter pada hari Sabtu untuk mengumumkan perubahan nama terbaru dan terhebatnya. Sehingga hari ulang tahunnya yang ke-48, rapper akan pergi dengan “Brother Love,” a.k.a. “Cinta,” dan dia tidak akan lagi bertindak balas kepada mana-mana nama masa lalu.

BERKAITAN: Hukum Jude, Diddy, dan Anak Pamela Anderson Pose untuk Iklan Dolce & Gabbana Baru

Dalam klip itu, Brother Love menerangkan bahawa nama barunya mencerminkan siapa dia sebagai seorang lelaki: “Saya tahu ia berisiko, dan saya tahu ia boleh menjadi seperti orang-orang yang goyah-tetapi saya memutuskan untuk mengubah nama saya lagi. bukan siapa yang saya dahulu, saya sesuatu yang berbeza. “

Hei, itu hari jadi, dan dia boleh menukar namanya jika dia mahu. Selamat datang ke era Brother Love!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 + = 83

map