Sebab Sad Sadar Angelina Jolie dan Perceraian Brad Pitt Belum Dimuktamadkan

Adakah anda ingat di mana anda berada ketika anda mendengar bahawa Angelina Jolie dan Brad Pitt telah bercerai? Sudah tentu anda lakukan-kita semua lakukan. 

Pasangan itu menggegarkan dunia pada musim gugur 2016 apabila berita pecah, dan meskipun hampir dua tahun berlalu, pita merah pada proses undang-undang mereka masih mengekalkan “perkahwinan” mereka dalam limbo.

AFI FEST 2015 Presented By Audi Opening Night Gala Premiere Of Universal Pictures' 'By the Sea' - Arrivals
Jason LaVeris / Getty Images

Menurut sumber di E! Berita, penangguhan itu sebahagiannya disebabkan oleh perselisihan yang berpanjangan terhadap penjagaan enam anak mereka (Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 11, Knox, 9, dan Vivienne, 9).

“Isu terbaru ialah Angelina mahu filem [Maleficent 2] di Eropah selama berbulan-bulan dan mengambil semua enam kanak-kanak dengannya untuk tempoh pukulan, “sumber itu dikongsi.” Brad menentangnya dan menghalangnya daripada berlaku. Brad akan membuat penggambaran di L.A. untuk musim panas dan mahu melihat anak-anak dalam jadual penjagaan biasanya. “

Jelas, tidak ada pihak yang berpuas hati dengan keadaan itu. Orang dalam E! Mendedahkan bahawa Jolie adalah “marah,” manakala Pitt “tidak baik dengan anak-anaknya pergi selama berbulan-bulan” dan merasakan bahawa ia adalah kepentingan terbaik kanak-kanak untuk tinggal di “pangkalan” mereka di Los Angeles.

BERKAITAN: 5 Perkara Yang Tahu Mengenai Profesor MIT Brad Pitt Friend Neri Oxman

Bahawa dikatakan, Jolie tidak sepenuhnya dibatasi daripada perjalanan dengan anak-anaknya. Pelakon dan kemanusiaan membawa Shiloh dan Zahara bersama beliau untuk melawat kem pelarian di Jordan pada Januari lalu, dan kesemua enam Jolie-Pitts menyertai dia di Paris pada bulan itu.

“[Angelina] bebas untuk perjalanan untuk jangka masa yang lebih singkat,” sumber itu menjelaskan, “Brad tidak menentangnya. Tetapi dia tidak boleh pergi bersama anak-anak itu selama beberapa bulan. “

Jika hanya kerana sebab mementingkan diri kita sendiri, kami harap mereka dapat mengetahui penutupan tidak lama lagi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map