Sebelum Dia Bertemu Putera Harry, Meghan Markle Blogged Tentang Kate Middleton dan Menjadi Puteri

Meghan Markle mungkin Duli Yang Mulia, Duchess of Sussex sekarang, tetapi pada tahun 2014, dia seorang blogger. Bercakap mengenai pivot kerjaya. 

The Suit bintang menjalankan blog gaya hidup (sejak dipadam) dipanggil The Tig, di mana dia fikir tentang segala-galanya dari fesyen untuk perjalanan ke kedermawanan, jauh sebelum laluannya ke Duchess-dom. Salah satu topik yang dia sentuh pada tahun 2014? Cukuplah, menjadi seorang puteri.

Duke dan Duchess of Sussex ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang mengambil bahagian dalam perayaan perkahwinan mereka pada hari Sabtu. Mereka berasa sangat bertuah kerana dapat berkongsi hari mereka dengan semua yang berkumpul di Windsor dan juga semua orang yang menonton perkahwinan di televisyen di seluruh UK, Komanwel, dan di seluruh dunia #RoyalWedding

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

Sebagai nasib akan memilikinya, Markle menulis tentang impiannya menjadi seorang puteri … aksi hero kartun aksi fiksyen, iaitu. Subjek itu muncul ketika dia memperkenalkan wawancara dengan rekan royalitas IRL, Princess Alia Al-Senussi dari Libya. 

BERKAITAN: Saudara Meghan Markle Kini Mengambil Sisi Dalam Drama Keluarganya

“Gadis kecil bermimpi menjadi puteri. Saya, untuk satu, adalah mengenai She-Ra, Puteri Kuasa, “Markle mengakui, merujuk kepada heroin berturutan siri animasi popular yang paling popular pada pertengahan 1980-an. (Beruntung untuk Meghan, reboot Netflix nampaknya dalam kerja-kerja seperti yang kita katakan.) 

Menambah minyak ke api? A berteriak-teriak kepada adik iparnya masa depan Kate Middleton.

Meghan Markle and Kate Middleton lead
Chris Jackson

“Wanita yang ditanam seolah-olah mengekalkan fantasi zaman kanak-kanak ini. Cuma melihat kemegahan dan keadaan sekitar perkahwinan diraja dan perbualan yang tidak berkesudahan tentang Princess Kate, “tulisnya.

Sedikitnya dia tahu bahawa perkahwinan dirajanya kepada Putera Harry dalam masa empat tahun kemudian akan menjadi satu lagi cermin. Markle mungkin tidak menjadi She-Ra, tetapi dia datang cukup dekat dengan membuka jalannya sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 29

map