Segala-galanya Anda Perlu Elakkan Kecemasan Fesyen

Tidak hairanlah, saya telah belajar satu atau dua perkara sebagai pembantu editorial membantu InStyle ‘Pengarah Fesyen Melissa Rubini semasa pucuk foto. Yang paling penting untuk memastikan kit prop itu sentiasa diisi penuh.

Bagi anda yang tidak tahu apa kit prop, ia biasanya beg besar yang dipenuhi dengan barang-barang untuk membantu mengelakkan sebarang kecemasan fesyen yang mungkin muncul. Walaupun kita mungkin tidak memerlukan koper yang penuh dengan bekalan dalam kehidupan seharian kita, masih ada beberapa perkara yang saya pelajari untuk terus mengikuti kit kecemasan fesyen saya sendiri. Berikut adalah 12 item yang anda harus selalu ada untuk menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin anda alami sepanjang hari, dan-lebih baik-semuanya $ 20 atau kurang.

BERKAITAN: Membeli Ransel Canggih untuk Setiap Peristiwa

1. Roller serpihan sentiasa menjadi keharusan. (Terutamanya jika anda mempunyai haiwan peliharaan berbulu!) Yang berwarna merah jambu comel (gambar, kiri atas) berfungsi dan bergaya. (Striped roll roller, $ 2; forever21.com).

2. Daripada membelanjakan wang pada pengawal statik, lakukan penyembur rambut anda melakukan tugas ganda. Dengan cara itu, anda boleh menyimpan pakaian anda dan tresses anda di tempat. (Tresseme hairspray, $ 5; drugstore.com)

3. Pembersih Magic Mr. Clean mungkin kelihatan aneh, kerana ia biasanya digunakan untuk membersihkan rumah anda, tetapi ia sebenarnya adalah perkara terbaik untuk membersihkan kasut putih dan kasut. (Magic Eraser, $ 4; walmart.com)

4. Semasa ditetapkan, kami menggunakan kapal pengangkut besar untuk menghilangkan keriput, tetapi alat genggam yang sempurna untuk pagi yang sibuk apabila anda mendapati bahawa bahagian atas yang anda mahu pakai kelihatan seperti nenek yang tidak menggunakan pelindung matahari. (Mini pengukus, $ 20; bedbathbeyond.com)

5. Elakkan VPL (garis seluar yang kelihatan) dengan seluar lancar dalam bogel dalam tangan. VPL sentiasa fesyen tidak! (Thong lancar, $ 20; wearcommando.com)

6. Mempunyai kusyen kaki berguna. Kami semua ada di sana: jam dua malam, dan kaki anda membunuh anda dari stilettos anda. Kusyen kaki membantu menghalang kesakitan di bola kaki, dan mengelakkan jari kaki. (Kush Kaki Dr. Scholl, $ 6; target.com)

7. Beli kayu lepuh. Hanya sapu sebelum anda keluar dan anda masih perlu bebas dari semasa anda menuju ke rumah. (Pelepasan Band-Aid, $ 6; drugstore.com)

PHOTOS: 50 Sepasang Sepatu Musim Bunga untuk Beli Sekarang

8. Buang garisan putih kapur pada baju anda dari deodoran anda dengan spons. Apabila anda terburu-buru di pagi hari, sukar untuk dielakkan, tetapi dengan menjaga ini berguna anda tidak perlu menderita melihat sepanjang hari. (Pembersih penyapu deodoran, $ 5; beautydeals.com)

9. Jika anda seorang pemakan yang kemas (seperti saya!), Wipes Shout adalah suatu keharusan. Mereka mudah menyingkirkan kebanyakan kesan yang berlaku. (Shout Wipes, $ 3; walgreens.com)

10. Simpan bekalan back earring belakang untuk saat-saat anda kehilangan komponen penting dalam anting kegemaran anda. Di sini anda boleh mendapat 18 pukulan hanya $ 5. (Belakang anting-anting, $ 5; romansunstone.com)

11. PIN keselamatan adalah ruji bagi setiap kit prop. Sediakan mereka di tangan untuk menetapkan apa sahaja kecemasan pakaian (kawan-kawan dan setiap gadis di bilik mandi umum akan terima kasih). Petua: Dapatkan mereka dalam warna hitam kerana mereka campuran lebih baik dengan kebanyakan pakaian. (PIN keselamatan, $ 8; amazon.com)

12. Pita berganda dua kali adalah kunci kerana beberapa sebab: anda boleh menetapkan hems yang rosak di mana sahaja, atau mengamankan wanita semasa memakai top cut. Dan jika anda juga mendapati diri anda memakai sepasang kasut yang menakjubkan yang sedikit terlalu besar, letakkan beberapa keping ini di tapak kaki anda untuk mengelakkan tergelincir dan gelongsor. (Pita berganda, $ 5; supplies.com almari pakaian)

Sekarang bahawa anda mempunyai semua bekalan yang anda perlukan, ambil satu beg comel seperti Anya Hinmarch di atas untuk menyimpannya! Anda boleh menyemak lebih banyak beg di sini.

PHOTOS: 16 Beg dan Pouchings Pairings untuk Suit Setiap Mood anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 + = 39

map