Segala-galanya yang perlu anda ketahui mengenai pakaian Anastasia Steele dalam lima puluh warna abu-abu

Apabila anda berfikir Lima puluh Shades of Grey (dijangka memukul teater berhampiran anda pada 13 Feb), perkara terakhir yang anda fikirkan adalah pakaian. Atau lebih khusus, watak-watak utama memakai pakaian. Tetapi adegan-adegan X-rated yang beruap dan tiang papan Jamie Dornan, kami terpesona oleh pakaian yang kita lihat dalam treler dan klip filem, dari Anastasia Steele (dimainkan oleh Dakota Johnson) butang bunga ke pakaian peach cantiknya. Untuk memberi petunjuk kepada kami pada semua perkara Lima puluh Shades fesyen, kami pergi terus ke jambatan Mark Bridges berjenama pakaian yang memenangi anugerah.

BERKAITAN: Siapa Adakah Lima puluh Shades of Grey Isteri Jamie Dornan?

Sebelum kita menyelam ke dalam akaun terperinci mengenai penampilan Anastasia dalam filem itu, ada dua perkara yang menarik untuk diperhatikan tentang bagaimana pakaian itu datang untuk membuahkan hasil. Yang pertama adalah bahawa Jambatan tidak membaca buku-buku. “Lima puluh Shades adalah fenomena di seluruh dunia, dan saya tidak mahu bagasi itu pergi, “katanya InStyle. “Jadi saya melakukan sesuatu yang baru dan hanya pergi dengan skrip untuk memberitahu cerita.”

Yang kedua adalah bahawa Jambatan merekabentuk sebahagian besar kostumnya sebagai lawan untuk mendapatkan sumber-sumber pereka. Itu bukan untuk mengatakan dia menghilangkan label sama sekali dalam filem ini atau bahawa dia sengaja tidak akan mengecualikan mereka pada ansuran masa depan, tetapi ia adalah keputusan yang disengajakan untuk membantu lebih lanjut cerita.

“Orang pandai mengenakan pakaian, mereka mengenali reka bentuk dari koleksi tertentu, dan ia segera membuat filem itu. Saya mahu membuat filem ini tidak ada masa,” jelasnya. “Saya mahu memberi tumpuan kepada cerita dan bukannya bunyi bising yang mengelilingi pilihan pereka. Dalam filem, label, jenama, kehidupan mewah menjadi lebih penting dalam alur cerita, tetapi filem ini adalah mengenai cerita dan hubungan dan bukannya hebat.”

BERKAITAN: Dengar Emosi Skylar Grey Lima puluh Shades Lagu

Dengan itu, baca mengenai pandangan Jembatan terhadap pemikiran dan pemikirannya di belakang lima penampilan Anastasia dalam filem itu.

Apabila Anastasia bertemu Kristian buat kali pertama

Anastasia's Outfits in 50 Shades of Grey
Kesopanan

“Dia sungguh gugup mengenai wawancara itu, jadi saya memilih kepingan yang jelas pilihan yang buruk. Baju ini telah mencetak cetakan Liberty London yang kelihatan seperti sekeping cermin mata yang dia telah lama, dan saya merasakan bahawa pada masa ini, ia adalah buruk pilihan-itulah gagasannya tentang apa yang orang dewasa akan memakai. Melihat keseluruhan memberikan kesan bahawa dia seorang kanak-kanak.

“Saya berpasangan blaus dengan kardigan dan skirt krep berat, ketat, dan kaki yang berat dengan kasut Fiorentini + Baker. Dia pergi dalam perjalanan, yang membuatnya canggung, dan sekali lagi, menjadikannya kelihatan seperti kanak-kanak. rasa tidak canggih dan sedikit janggal, tetapi masih cantik, dia dalam blues, dan warna-warna memainkan matanya. Harus ada sesuatu di bawah semua yang perlu ditemui oleh orang Kristian. “

Apabila dia duduk untuk makan malam perniagaan dengan Kristian

“Apabila cerita itu berubah, wajahnya menjadi lebih ramping dan sesuai, saya fikir perubahan terbesar ialah apabila dia datang untuk makan malam perniagaan dengan orang Kristian dan dia berkata dia akan datang dalam karung burlap, tetapi sebaliknya dia berpakaian – Dengan ritsleting besar di belakang, ia memanfaatkan arahnya, karena dia terlihat sangat hebat. “

BERKAITAN: Ambil Jelajah Maya Christian Grey Lima puluh Shades of Grey Apartment

Apabila dia bertemu ibu Kristian

Anastasia's Outfits in 50 Shades of Grey
Kesopanan

“[Pengarah] Sam Taylor Johnson suka pakaian peach ketika dia pergi makan malam dan bertemu dengan ibu Kristian. Ia diilhamkan oleh Faye Dunaway dalam The Thomas Crown Affair, yang juga merupakan filem seksi tentang jutawan dan romantik. Terdapat banyak kerja sekolah lama yang masuk ke dalamnya, dengan 25 butang yang dilindungi dan kelezatan kain. Adil dan panjangnya menarik, tetapi ia masih sedikit nakal untuk orang Kristian. Ini juga kegemaran saya. “

Apabila Kristian mengejutkannya di Savannah

“Saya membuat pakaian hijau untuknya ketika dia pergi ke Savannah dan kejutan Kristian. Dakota memakai pakaiannya seperti seorang pengawal, tetapi saya fikir ia adalah kegemarannya, dia kelihatan sangat kecil dan cantik.”

Apabila Anastasia lulus

Anastasia's Outfits in 50 Shades of Grey
AKM-GSI

“Terdapat penampilan tertentu dalam buku itu, seperti seluar jeans Kristian, yang dijangka akan dipenuhi dalam filem itu. Pakaian chiffon kelabu yang dia pakai untuk tamat pengajiannya ialah Erika [ Lima puluh Shades pengarang E.L. James] merasakan bahawa penontonnya mahu melihatnya. “

BERKAITAN: Tidak Boleh Tunggu sehingga 13 Februari? Tonton Versi PG dari Lima puluh Shades of Grey Sekarang

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 40 =

map