Segala sesuatu yang kita ketahui Tentang Parti Bachelorette Meghan Markle

Terdapat kurang dari 50 hari sehingga Meghan Markle dan Prince Harry berkahwin pada 19 Mei di Windsor Castle’s St. George’s Chapel, tetapi sebelum mereka mengikat simpulan, mereka akan berpesta dengan rakan-rakan.

Merancang untuk parti-parti bujang dan bujursari diraja sedang berjalan, dan semasa lawatan rasmi ke Scotland, Markle menumpahkan beberapa butiran mengenai apa yang telah dia simpan untuk dirinya sendiri.

Meghan Markle
ANDY BUCHANAN / AFP / Getty Images

“Kami bertanya kepada mereka apa yang mereka lakukan untuk rusa dan hen dos mereka [persamaan sarjana dan bachelorette British],” kata pelawat Inggeris Tom Martin kepada Orang pada acara 13 Feb. “Meghan berkata, ‘Saya tidak pasti – ia disusun tetapi ia akan menjadi menyeronokkan.'”

Bagi kita yang bukan Inggeris (atau royalti tidak lama lagi), “disusun” bermaksud “disusun,” yang pada dasarnya bermakna Markle mendapat semuanya terkunci. Walaupun rancangan Markle berbunyi seperti mereka sedang berjalan dengan baik, Harry agak samar-samar. “Saya yakin William mempunyai sesuatu di atas lengannya,” Martin berkata bahawa raja memberitahu kepadanya.

Meghan Markle Prince Harry
Mark Cuthbert / UK Press melalui Getty Images

BERKAITAN: Tour Putera Harry dan Chapel Perkahwinan Meghan Markle Di mana Mereka Akan Katakan “Saya Lakukan”

Menurut Vanity Fair, Kedua-dua pihak Meghan dan Harry lebih terperinci daripada mereka yang membiarkannya. Kawan rapat pengantin perempuan itu Markus Anderson dilaporkan merancang perayaan itu. “Ia akan menjadi hebat, glamor, dan sangat eksklusif,” kata seorang sumber rapat kepada Anderson VF. “Marcus tahu beberapa tempat yang indah, mengatakan bahawa, saya yakin dia akan simpan dengan mudah dan dekat dengan rumah.”

Bagi Harry, kawan baiknya, Tom “Skippy” Inskip bertanggungjawab – walaupun William dilaporkan telah diarahkan untuk memastikan parti itu tidak dapat keluar. “Tom bertanggungjawab mencari lokasi. Ia perlu berada di tempat yang mereka tidak akan dijumpai dan tempat mereka boleh mengambil alih sepenuhnya. Tom sedang memeriksa tempat yang hebat ini di Mexico minggu lepas dan dia menyukainya, “kata seorang teman. “Ia mungkin satu langkah terlalu jauh untuk semua orang pergi ke Mexico tetapi ia adalah salah satu tempat di senarai keinginan.”

“Harry banyak tamer dan kurang budak lelaki hari ini. Meghan benar-benar menenangkannya. Dia merokok lebih sedikit, walaupun Meghan belum berjaya membuatnya berhenti merokok, dan dia tidak minum banyak. Dia bertegas bahawa tidak akan ada pengulangan Vegas pada stag ini, “tambah rakan lain.

BERKAITAN: Ratu Elizabeth Might Skip ini Bahagian Perkahwinan Putera Harry dan Meghan Markle

Mandi pengantin Markle dilaporkan berlaku pada hujung minggu 3 Mac, di mana dia dirawat di sebuah pesta bertema spa di Soho Farmhouse di Oxfordshire. Menurut E !, itu adalah “hari santai makanan yang baik dan memanjakan.”

“Markus Anderson telah membantu membuang bilik mandi untuk Meghan dan sekumpulan kecil kebanyakannya kawan Londonnya,” kata sumber kepada E !. Tempat negara ini mempunyai spa, pawagam, gelanggang tenis, dan kandang kuda, dengan banyak kemudahan untuk tetamu untuk berehat dan bersenang-senang. Rakan-rakan Markle Lindsay Jill Roth dan Heather Dorak dilaporkan dalam senarai jemputan.

Sesetengah laporan mengatakan bahawa ini sebenarnya parti bachelorette Markle, sementara yang lain berpendapat bahawa hujung minggu bachelorettenya masih di hadapan kita dan bahawa ibunya Doria Radlan akan hadir. Kita perlu tunggu dan lihat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 + = 58

map