Segala sesuatu yang kita ketahui tentang Suami Bintang Rock Indie Baru Michelle Williams

Apa yang berlaku di Adirondacks, tidak tinggal di Andirondacks.

Dalam temu bual dengan Vanity Fair, Michelle Williams, 37, mendedahkan bahawa dia diam-diam menikah dengan pemuzik Phil Elverum, 40, bulan ini semasa upacara di Andirondacks bersama rakan-rakannya dan dua anak perempuannya, yang masing-masing mempunyai hubungan sebelumnya. Sekiranya anda terlupa, Williams dan Heath Ledger lewat mempunyai seorang anak perempuan bernama Matilda, kini 12, dan Elverum mempunyai 3 tahun dari perkahwinan pertamanya.

Dalam cerita, Williams bercakap tentang cintanya kepada Elverum, dan bagaimana dia berbeza daripada lelaki yang dia bertarikh pada masa lalu. “Sudah tentu saya tidak pernah sekali dalam hidup saya bercakap tentang hubungan,” katanya. “Tetapi Phil bukan orang lain. Dan itu bernilai sesuatu. Akhirnya cara dia mencintai saya adalah cara saya mahu hidup saya secara keseluruhan. Saya bekerja bebas dalam masa ini. Saya ibu bapa untuk membiarkan Matilda berasa bebas untuk menjadi dirinya sendiri, dan akhirnya saya disayangi oleh seseorang yang membuat saya merasa bebas. “

Michelle Williams
Steve Granitz / WireImage

BERKAITAN: Mengingati Zaman Keemasan Nicole Kidman dan Tom Cruise

Jadi, siapa sebenarnya Elverum? Di bawah, semua yang anda perlu ketahui.

Dia juga kehilangan rakan lama

Elverum berkahwin dengan artis dan pemuzik Geneviève Castrée pada tahun 2003, dan mempunyai seorang anak perempuan, Agathe. Empat bulan selepas kelahirannya, pada tahun 2015, dia didiagnosis dengan kanser pankreas Stave IV, dan dia meninggal sebulan selepas diagnosis, menurut Vanity Fair.

Dia seorang Pemuzik Indie yang Mempunyai Banyak Nama yang berbeza

Dia mencatatkan sebagai Mikrofon dari tahun 1996 hingga 2004, dan kemudian berubah menjadi Mount Eerie.

Bila We Were Young Festival 2017
Harmony Gerber / Getty Images

Muziknya Ternyata Benar

Berikutan kematian isterinya, dia mengeluarkan album mengenai penyakitnya yang dipanggil A Crow memandang saya, yang mana New York Times dinamakan salah satu daripada album terbaik 2017.

Dia Tinggal di Washington State Sehingga Baru-baru ini

Pemuzik itu dibesarkan di Anacortes, Washington, sebuah bandar di Pulau Fidalgo, dan baru-baru ini dia mengambil barang-barangnya dan berpindah ke Brooklyn untuk bersama dengan Williams pada bulan Julai 2018.

Dia seorang Penyair Twitter

Dan Masih Menghormati Isteri Lewatnya

Dihukum Tin Festival 2008 Day 2
Jordi Vidal / Getty Images

Kami fikir dia lucu

Dan Kelebihan Dia Berjaya Kelulusan Philipps (Williams’s BFF)

Kepada penganjur muda hari keturunan kami, kami berdiri bersama anda dan terinspirasi oleh anda. Dan kami akan terus menggunakan suara dan suara kami untuk membawa perubahan yang nyata. ❤️ #notonemore #enough @marchforourlives @everytown @momsdemand @marchforourlivesla ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Busy Philipps (@busyphilipps) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 10 =

map