Sekali Lagi, Kim Kardashian Telah Dituduh Photoshopping Instagram Her

Kim Kardashian West adalah tuan imej, terkenal kerana menyesuaikan segala-galanya dari rumahnya ke pakaiannya untuk menyesuaikan jenamanya dengan tee. Ia menjadikannya semua yang lebih mengejutkan, jadi, dia mungkin mengalami masalah Photoshop. 

Peminat perasan untuk kali kedua bulan ini bahawa salah satu Instagram Kardashian kelihatan mencurigakan diubah. Dalam selfie, Kardashian berdiri dalam satu set yang sesuai dengan seluar dalam Calvin Klein hitam (tersedia di sini) di hadapan sinki bilik mandi. Sementara foto itu pasti memerhatikan kehadiran Kardashian (dan kekurangan pakaian), ada yang melihat garis pintu di latar belakang. 

Ditemui gambar ini saya ambil di bilik mandi pada set My @calvinklein shoot #MyCalvins #ad

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

“Adakah saya satu-satunya orang yang melihat keluk photoshop pintu di paha bahagian paling bawah kiri ? : kegembiraan:“satu pengguna menulis. 

“Bahagian bawah pintu hampir menghilang di sudut dinding!” kata lain. 

Kardashian belum lagi menyampaikan komennya itu, tetapi ini bukan kali pertama dia telah menangani tuduhan pengubahan. Kembali pada akhir bulan Mac, Kardashian berlari ke isu lain Photoshop apabila sebuah kereta kelihatan terkelupas dalam salah satu gambarnya. 

Marilah! @ AMarch4OurLives @EveryTown (Pakai Orange) �� BACKGRID

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

BERKAITAN: Kim Kardashian West Shares First-Ever Photo of Her Family of Five 

Dalam kes itu, Kardashian tidak bersuara, mengatakan bahawa sepatutnya “Photoshop gagal” hanya hasil daripada gambaran cermin.

“Saya melihat dalam talian dan pada media berita bahawa saya mengalami ‘Photoshop gagal,” katanya. “Jadi, tidak masuk akal! Saya menyiarkan gambar di Instagram bahawa peminat sudah menyiarkannya-saya hanya menambah penapis kepadanya. Ia kelihatan seperti penggemar mencerminkan foto itu, sebab itulah kereta kelihatan seperti itu.”

Hanya masa akan tahu sama ada dia akan menangani tuduhan Instagram terkininya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 47

map