Sekarang Anda Tahu: Apa yang Harus Datang di Minggu Fesyen Honolulu

Untuk menghormati Hari Kesyukuran, saya mengambil masa beberapa hari dari minggu ini, jadi saya bertanya kepada sahabat saya, Lynne O’Neill untuk mengisi ruang untuk minggu ini. O’Neill, jika anda tidak tahu, adalah seorang penerbit fesyen veteran yang keperibadiannya mengilhamkan watak yang sama yang digambarkan oleh Margaret Cho pada episod Seks dan Kota. Dia bekerja di Honolulu pada hari ini, sebagai pengeluar eksekutif acara minggu fesyen besar Hawaii, jadi saya memintanya menghantar kami poskad ini tentang bagaimana semuanya berjalan:

Minggu Fesyen Honolulu adalah lebih besar tahun ini. Bukan sahaja kita mampu menyoroti pereka Hawaii, seperti Kaypee Soh, dengan lebih banyak pertunjukan fesyen di landasan, tetapi kami turut berkongsi koleksi pereka antarabangsa, termasuk Todd Snyder dari New York, Ellery dari Sydney, Lie Sangbong dari Seoul , dan AULA dari Tokyo. Orang boleh berbelanja di sini juga, dengan lebih daripada 50 pereka di pasaran.

BERKAITAN: Puteri Leia, Icon Fesyen? Pameran Baru Dimatikan Star WarsKenyataan Fesyen

Erics NYK embed 1
Majalah HONOLULU

Ia adalah satu-satunya minggu fesyen yang secara rasmi bermula dengan berkat air dan ti daun dari Hawaii kahu (reverend). Dan ada bunga lei di mana-mana, termasuk lei badan yang dibuat khas oleh pereka perhiasan Hawai yang berpangkalan di New York, Bliss Lau, yang terkenal dengan rantai badannya yang dramatik, dan pereka yang berpangkalan di Hawaii, Meleana Estes (digambarkan, di atas). 

Tindakan di belakang layar merasakan seperti Minggu Fesyen New York, kerana pasukan pengeluaran kami dari New York membawa landasan pacu # NYFW ke pulau-pulau. Satu-satunya perbezaan ialah aloha semangat. Pasukan yang kami bekerjasama dengan Majalah Honolulu mengalu-alukan semua orang ke dalam mereka ohana dengan tangan terbuka, sehingga pengalaman itu sangat istimewa dan unik.

Eric's NYK embed 3
Majalah HONOLULU

Kami melihat banyak Hawaii Lima-0 pelakon Alex O’Loughlin, yang berada di belakang pentas dengan isteri pereka pakaian renang surfer-model Malia Jones. Pereka Heatherette Rains Traver muncul untuk persembahan itu dan berlari ke Fern Mallis, pencipta New York Fashion Week, yang merupakan tetamu istimewa. Harold Koda terbang dari N.Y.C., selepas membuka pameran terakhirnya sebagai kurator yang bertanggungjawab terhadap Institut Kostum di Metdigambarkan, di atas, antara O’Neill dan Mallis).

BERKAITAN: Gaya InStyle 2015 Style 100: Tahun dalam Hits Fashion, Misses, dan Hashtags

Untuk saya, bahagian yang paling tertekan dalam pertunjukan fesyen adalah momen yang membawa kepada itu-apabila model tiba, pemutus, kelengkapan, memuktamadkan barisan itu-kerana semuanya hanya bersatu pada minggu terakhir. Apabila saya berada di sana untuk persembahan, itulah ketika saya berseronok-itulah ketika kita melihat visi kita hidup.

Eric's NYK embed 2
Majalah HONOLULU
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map