Sekiranya Duchess Kate Middleton Dapat Memakai semula Pakaian, Jadi Anda Boleh

Kate Middleton dihentikan oleh Ibu Pejabat Place2Be yang baru di London pada hari Rabu untuk secara rasminya membuka pintu kepada Pusat Kecemerlangannya. Organisasi yang memberi manfaat kepada kesihatan mental kanak-kanak, adalah sejajar dengan Heads Together, asas kesihatan mental menjalankan Middleton, Putera Harry, dan Putera William (dan Meghan Markle, tidak lama lagi!). Oleh itu, Duchess berfungsi sebagai pelindung diraja Place2Be.

Kate, yang kini hamil dengan anaknya yang ketiga (laporan istana dia dijadualkan pada bulan April), tiba di ibu pejabat organisasi di pinggang empayar-pakaian bersalin Seraphine berwarna biru kegemarannya (ia sesuai dengan cincin pertunangannya, natch). Fikiran anda, ini bukan pakaian biasa. Middleton sangat terobsesi dengan selendang multi-media tinggi yang dia pakai semula.

kate Middleton Lead
Neil Mockford / GC Images

Untuk bersikap adil, Middleton mempunyai sejarah kitar semula barang-barang perangnya-maksud saya, berapa banyak kot yang berbeza yang boleh dimiliki oleh seseorang? Bahawa dikatakan, pakaian yang dipersoalkan itu lebih lama dipakai daripada kebanyakan pakaiannya. Duchess Kate memakai pakaian panjang lutut hanya lima (!) Minggu sebelumnya, memakai sepotong renda ketika lawatan dengan Raja dan Ratu Norway pada 1 Feb..

Kate Middleton Embed

Hannah McKay / PA Imej melalui Getty Images

BERKAITAN: Kate Middleton Tidak Boleh Berhenti Memakai Piece Chic ini Terjangkau Jenama

Bukan hanya luar biasa untuk melihat ahli keluarga diraja memakai semula pakaian rasmi mereka (tidak ada tiara di sisi), tetapi hakikat bahawa Middleton hamil menjadikannya lebih relatable. Pemain berusia 36 tahun itu membuat penampilan diraja pada bulan kedelapan kehamilannya (sambil melawan penyakit pagi yang melemahkan), dia mungkin juga selesa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 97

map