Selamat (dan Sihat!) Snek: Cuba Resipi Quinoa Chip Jessica Seinfeld

Mencari cara baru untuk snek yang sihat? Jessica Seinfeld, pengarang buku masakan dan pengasas Baby Buggy, telah anda dilindungi. Dengan tandatangan Seinfeld Resipi, anda akan menyumbat pada satu kumpulan renyah quinoa cip dalam masa yang singkat. 

“Mereka begitu mudah,” kata Seinfeld. “Mereka membakar dalam masa 30 minit, dan mereka akan hilang dalam tempoh kurang dari 30 saat di rumah anda. Itulah yang berlaku pada saya.”

Dalam video di atas, Seinfeld menunjukkan kepada kita cara membuat cip quinoa lada hitam yang sihat. Kali ini, dia memilih untuk menggunakan bkekurangan lada, serbuk bawang putih, dan garam laut untuk rasa. Apabila dia dalam mood untuk sesuatu yang manis, Seinfeld sebaliknya mengetuk cip quinoa dengan cinnnamon, gula, dan buah pala. 

“Itulah perkara yang hebat tentang perkara ini, anda boleh menyesuaikannya dengan apa yang anda ada,” kata Seinfeld. “Anda boleh benar-benar melepaskannya.” Dapatkan resipi di bawah, dan untuk cara penuh bagaimana, tambah idea lebih tinggi, tonton video di atas. 

BERKAITAN: Kenapa Jessica Seinfeld Adalah seorang Mama Yang Inspirasi

Cip Lada Quinoa Hitam

Membuat: 36 cip

Semburan semburan sayur-sayuran
½ gelas tepung beras perang
¼ cawan quinoa tepung
⅛ garam halus sudu teh
½ cawan air
2 sudu besar minyak zaitun dara
garam atau garam laut yang berkalori, untuk percikan
kuasa bawang putih dan lada hitam segar, untuk percikan

PHOTOS: Pergi ke Rumah Jessica Seinfeld

Arah

1. Panaskan ketuhar (dengan rak oven ke tengah-tengah oven) hingga 300 ° F. Sembur dua helai lembar dengan semburan masak. 
2. Dalam mangkuk sederhana, pukul tepung beras, tepung quinoa, garam, air, dan minyak sehingga rata. Ia sepatutnya kelihatan seperti adunan pancake. Sekiranya sedikit tebal, tambahkan beberapa titisan air tambahan.
3. Untuk setiap keropok, sudu ½ sudu adunan ke dalam periuk yang disediakan. Gunakan sudu untuk menyebarkannya secara sama rata ke dalam bulatan 2 inci. Yang penting ialah mereka tersebar secara merata. Ulangi dengan adunan yang lain, jarak satu inci. Anda sepatutnya dapat muat 12 ke dalam kuali.
4. Taburkan keropok dengan garam, serbuk bawang putih, dan lada.
5. Bakar sehingga keropok berwarna coklat keemasan dan tajam, 30 hingga 35 minit.

BERKAITAN: Dapatkan Resipi untuk No-Fuss Fettuccine Jessica Seinfeld dengan Sos Lemon

Rambut Seinfeld: Josue Perez
Solek: Masako Kizuki

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 49

map