Selamat Datang Kembali Rabu: Gossip Girl Chace Crawford Dilihat Skrin Besar

Sekiranya anda remaja pada masa lalu, peluang anda menjadi fantasi Gossip Girl‘Nate Archibald (yang paling mungkin menjelang akhir musim 1, ketika dia mengalahkan bangsanya). Dan, siapa yang boleh menyalahkan kamu? Bukan sahaja dia adalah bintang lacrosse St. Jude-dia mempunyai cawangan jurnalistik yang mengagumkan dan sejarah keluarga bermasalah yang membuatnya menjadi calon utama untuk menghiburkan, jadi tidak menghairankan bahawa dia memandu baji antara Blair dan Serena (dan Jenny dan Vanessa).

Chace Crawford - LEAD
JB Lacroix / WireImage

Sekarang, Chace Crawford-yang memainkan lagu emas kejuaraan Upper East Side pada siri hit-semula Eloise, sebuah thriller tentang sekumpulan kawan-kawan yang memecah suaka gila yang terbengkalai. Dalam filem ini, Crawford memainkan Jacob Martin, yang mana berjuta-juta dolar warisan bergantung kepada beliau mendapatkan sijil kematian bibi yang bermasalah. TBH, kita dapat melihat Archibald dan pasukan skimnya mendapatkan situasi yang sama. Selamat datang, Chace Crawford!

Eloise berada di bioskop Jumaat, 3 Feb. 

Lihat treler di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 72

map