Selamat Datang Kembali Rabu: Rebecca Black Boleh Di Sini untuk Menginap

Kebanyakan orang percaya peluang kedua. Dan walaupun “single” virus tunggal Rebecca Black tetap menjadi salah satu video muzik yang paling pantas dan tidak dapat dipertikaikan, namun setiap penyanyi Interweb yang kini berusia 19 tahun bertekad untuk dianggap serius sebagai artis, memulakan debutnya paparan matang yang baru dan senarai bahan yang mengagumkan (“The Great Divide,” lagu asalnya yang pertama dalam lebih dari tiga tahun, memuncak di No. 23 pada Billboard Carta Kelab Dance).

Sekarang, Black menyusun statusnya sebagai satu untuk menonton dengan “Foolish,” lagu pop seksi yang seksi dan seksi dengan ‘vokal gaya 80s’ yang ditulisnya bersama Shari Short, Greg Ogan, dan Spencer Neezy. (Kedua-dua pendek dan Ogan adalah ahli kolej penulisan kolektif kolektif, yang telah bekerja dengan Beyoncé, Rihanna, dan Demi Lovato.) Ini adalah tentang menjadi tingkah cinta muda-khususnya, hubungan pertama Black-membuktikan bahawa dia membesar lebih banyak cara daripada satu.

Selamat datang, Rebecca Black!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 36 =

map