Selamat Hari Jadi, Adam Brody! The Star Turns 36

Adam Brody-yang mungkin paling terkenal dengan peranannya sebagai Seth Cohen The O.C.-Is meraikan ulang tahunnya hari ini. Jika anda boleh mempercayainya, dia bertukar 36!

Walaupun pelakon tetap agak tenang sejak beliau O.C. hari, Brody baru-baru ini membuat tajuk-tajuk utama dengan kehidupan peribadinya selepas dia dan isteri Leighton Meester mengalu-alukan anak pertama mereka bersama-bayi perempuan!.

BERKAITAN: Berikut adalah Peluang Anda untuk Closet Raid Leighton Meester

Dari segi lakonan Brody, dia kekal rendah dan baru-baru ini membintangi beberapa rancangan TV, termasuk Billy & Billie, Liga dan Perempuan baru. Dia juga muncul dalam filem Tidur dengan Orang Lain, Fikirkan Seperti Manusia Terlalu, Rakan kongsi hayat (bertentangan dengan isterinya, Meester), Lovelace dan banyak lagi.

BERITA: Semua Yang Perlu Anda Ketahui Tentang The O.C. Muzik

Sedang siri hit bekas Brody, The O.C., ia baru-baru ini menjadi muzik dan dilakukan untuk pertunjukan satu malam sahaja di Sterling’s Upstairs di The Federal di Los Angeles. Ia selamat untuk mengatakan pemain yang termasuk Cohen, Rachel Bilson, Mischa Barton, Benjamin McKenzie dan banyak lagi-membuat sejarah TV dan generasi hiburan yang diilhamkan. Mengapa? Kerana ia adalah O.C., b-tch!

Selamat hari jadi, Adam!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − = 50

map