Selamat Hari Jadi, Britney Spears! Lihat Bintang Kecantikan Terbaik Bintang Melalui Tahun Ini

Selamat ulang tahun, Britney Spears! Pelakon cincin pada tahun ke-33 beliau hari ini. Nampaknya seperti semalam bahawa si rambut coklat sekali lagi ditembak dengan bintang “Baby One More Time” pada usia 16 tahun. Sejak itu, Puteri Pop telah menyampaikan hits carta-topping dan wangi terlaris, telah melancarkan koleksi pakaian dalam dan pakaian tidur, dan juga telah membincangkannya untuk bertindak dengan peranan utamanya pada tahun 2002 Persimpangan, bertentangan dengan Zoe Saldana dan Taryn Manning, dan tugasnya Bagaimana saya Bertemu Ibu anda.

Pemenang Grammy kini mengetengahkan rancangan Vegas sendiri (dia mempunyai kediaman untuk tahun lalu) dan merancang untuk melangkah menjelang 2016. Ia menjadi kerjaya badai untuk Spears – yang sebagai ibu bekerja untuk anak lelaki Sean, 9, dan Jayden, 8 , menjadikan ia kelihatan lancar – dan resipi beliau untuk kejayaan tidak boleh menjadi lebih mudah. Dia memberitahu InStyle, “Mencari keseimbangan dan kebahagiaan-dan menjadi sihat” adalah kunci kepada kehidupan yang terpenuhi.

PHOTOS: Transformasi Britney Spears

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 85

map