Selamat Hari Jadi Cate Blanchett! Lihat Transformasi yang luar biasa Beliau Melalui Tahun-Tahun

Selamat hari jadi Cate Blanchett! Hari ini, pelakon Australia, yang paling terkenal kerana telah membintangi Elizabeth, The Aviator, dan Woody Allen Blue Jasmine, bertukar 47 hari ini. Dengan kerjaya yang sangat berjaya di bawah tali pinggangnya, Blanchett mempunyai banyak untuk meraikan hari istimewanya.

Sejak muncul pada adegan lakonan pada awal tahun 90-an, pelakon Australia telah membuktikan dia bernilai di semua platform prestasi. Bukan sahaja dia seorang bintang filem yang berjaya – menerima dua Anugerah Akademi, tiga Anugerah Pelakon Skrin Anugerah, dan tiga Golden Globes – tetapi dia juga seorang pengarah teater dan, dalam beberapa tahun kebelakangan ini, telah dianggap sebagai ikon gaya di karpet merah.

BERKAITAN: Tonton sebagai Saham Cate Blanchett Salah satu Mom Ibu yang paling bangga

Sebagai penghormatan pada hari besar Blanchett, kami membesarkan transformasinya yang luar biasa sejak zamannya sebagai pelakon yang baru. Lihatlah diri anda dengan detik-detik kecantikan terbaik bintang kami sepanjang tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 64

map