Selamat Hari Jadi, Daniel Radcliffe! Lihat Harry Potter Star Grow Up dalam 13 Gambar

Selamat ulang tahun kepada The Boy Who Lived! Sukar untuk mempercayai bahawa Harry Potter (salah, Daniel Radcliffe) berumur 28 tahun hari ini-dalam fikiran kita, dia akan tetap kekal sebagai pelakon berusia 11 tahun yang mencintai hati kita sebagai penyihir muda yang yakin di J.K. Francais terkenal Rowling.

Walaupun filem-filem tercinta kekal, Radcliffe sendiri telah membuat transformasi yang luar biasa dalam nama filem. Pelakon berusia 28 tahun itu telah memainkan bungkuk berambut panjang dan berantakan dalam Victor Frankenstein, penunggang kuda bogel di Broadway Equus, dan juga mayat dalam tahun lepas Swiss Army Man. Walaupun kita tidak selalu menyukai wataknya, adorasi kita untuk pelakon berbakat ini tetap.

VIDEO: The Magic Behind the Wealth of Harry Potter

Untuk menghormati hari besarnya, sertai kami untuk melihat kembali perubahan rupa Radcliffe, bermula dengan yang pertama Harry Potter dan Stone Sorcerer persidangan akhbar pada tahun 2000 selepas menjadi pemangkin berani francais itu.

BERKAITAN: Harry PotterRahsia Saham Pereka Kostum dari Set yang Tidak Bahkan Superfan Akan Tahu

Selamat hari jadi, Daniel!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 17

map