Selamat Hari Jadi, Dita Von Teese! Anda Tidak Akan Tebak Apa Ratu Bujang Melakukan Ulang Tahun Ke-42 …

Selamat ulang tahun ke-42, Dita Von Teese! Ratu pin-up telah mempunyai tahun yang sibuk membina empayarnya yang dibina rhinestone, yang kini termasuk empat parfum yang menggoda, garis pakaian Von Follies yang mengagumkan dan pertunjukan yang memukau, Strip Strip Hooray.

Kami terjebak dengan bom burlesque di acara New York City untuk pakaian bersalin yang baru dilancarkan dengan Maternity Destination – ia termasuk reka bentuk sebagai mitos sebagai unicorn: bra penjagaan glamor!

Nota yang boleh dibaca

“Saya yakin dengan kekuatan pakaian dalam.” – @ DitaVonTeese

Tweet ini!

Teruskan membaca untuk melihat bagaimana Dita menghabiskan hari lahirnya, di mana dia mendapat inspirasi reka bentuknya, dan siapakah yang menungguinya di hotelnya.

Selamat Hari lahir! Bagaimana anda merayakan hari lahir anda tahun ini?? Oh! Saya harus menyimpan rahsia teratas: Saya akan meluncur!

Betul ?! Apa yang anda pakai akan meluncur? Saya tidak tahu lagi! Saya mempunyai almari gila seperti pakaian vintaj. Saya akan menarik beberapa pakaian melucukan lucu.

Saya tidak sabar untuk melihatnya. Saya suka melihat, “Apa Dita akan memakai seterusnya?” Saya berbelanja dengan cara saya berfikir tentang apa yang akan saya pakai sehingga ia seperti, “Oh, saya akan memakai ini apabila saya pergi ke Mesir dan belayar Nil!” “Oh! Saya akan memakai ini di kawasan pedesaan Inggeris! “Saya sentiasa membuat senario sebab itulah saya mempunyai koleksi pakaian yang tidak masuk akal.

Saya sukakannya. Anda perlu membawa sedikit glamor ke dalam hidup anda! Mmhmm!

LEBIH: Tips Dita Von Teese untuk Membeli-belah Vintage

Dan kerana anda adalah ikon glamour, apa yang mudah dilakukan oleh mana-mana wanita untuk membawa sedikit itu ke dalam hidupnya? Saya yakin dengan kekuatan pakaian dalam. Ia adalah sesuatu yang perlu kita pakai setiap hari. Kami mempunyai begitu banyak pilihan sekarang di mana kita boleh mempunyai fungsi yang fungsional, jadi saya seorang penyokong besar untuk pakaian yang indah. Ia tidak mengambil apa-apa masa tambahan, tidak mengambil banyak pemikiran selagi anda boleh menyimpan teratur dan mencari perkara yang sepadan anda, maka anda boleh mempunyai sesuatu hanya untuk anda!

 

Ia mesti menjadi sangat menyenangkan untuk mereka bentuk pakaian lingerie anda sekarang. Yeah! Maksud saya, saya mula bekerja di kedai pakaian ketika saya masih remaja.

Saya membaca anda berusia 15 tahun! Ya, saya hanya 15! Saya hanya seorang gadis saham pada 15, meletakkan tanda harga pada perkara, tetapi saya suka pekerjaan itu. Dan saya bekerja dalam pakaian sehingga saya berada di pertengahan umur dua puluhan dan itu benar-benar mencetuskan seluruh kerjaya saya sebagai model pin / up / burlesque dan jadi bulatan penuh. Saya mempunyai koleksi besar vintaj dan perpustakaan majalah dan katalog vintage tentang pakaian dalam vintaj, jadi saya merujuk bahawa banyak untuk membuat koleksi.

Saya juga membaca bahawa anda pewarna rambut anda sendiri-adalah benar? Ya, saya buat hari ini!

Anda hanya melakukannya dari kotak? Yeah.

Itu luar biasa. Ia adalah cara saya selalu melakukannya. Saya percaya diri sendiri. Saya tidak menggunakan rambut [orang], pasukan solek; Saya tidak menggunakan stylist. Saya hanya bekerja sendiri.

Itu luar biasa. Anda wira saya. Dan kulit anda, selain rambut hitam jet anda yang cantik, kulit anda adalah salah satu tanda tangan anda juga. Terima kasih!

Bagaimana anda menjaga ia? Pelindung matahari. Saya hanya percaya kepada kesihatan dan penjagaan kulit dan membiarkan kulit anda berada dalam keadaan semulajadi.

Apa SPF yang anda gunakan? Tidak apa-apa yang luar biasa. Harian: 15 hingga 20. Dan jika saya tahu saya akan berada di bawah sinar matahari lebih lama maka saya akan naik ke tahap 35 hingga 50.

Beritahu saya: Siapa yang lebih manja Aleister Von Teese atau Choupette Lagerfeld?   Saya mungkin mahu mengatakan bahawa Choupette mungkin lebih manja, benar-benar. Mengetahui Karl, anda tahu, saya fikir kucing itu lebih manja. Saya fikir kucing itu mempunyai pengasuhnya sendiri. Saya menjaga lelaki kecil saya sendiri.

Adakah dia menunggu awak kembali ke hotel? Dia adalah! Dia ada di hotel. Dia suka hotel!

Di apartmen kami di Paris, 2012.

Gambar yang disiarkan oleh Aleister Von Teese (@aleistervonteese) pada

Saya tahu bahawa anda adalah kawan baik dengan Christian Louboutin. Ya!

Adakah anda tahu berapa banyak sepasang kasutnya yang anda miliki atau anda telah hilang sepenuhnya? Tidak, saya tidak akan mengira sesuatu seperti itu. Saya mempunyai perkara yang lebih baik untuk dikira-seperti berkat saya dalam hidup! Kamu tahu? Saya tidak boleh bayangkan mengira sesuatu seperti itu. Semua orang selalu bertanya kepada saya, “Berapa banyak sepasang kasut yang kamu miliki?” Bolehkah anda bayangkan duduk di sana mengira kasut anda? Nampaknya tidak masuk akal.

Itu betul. Ada orang yang lebih banyak kasut daripada saya.

Kardashians mungkin? Tidak, saya fikir, yang terbesar-dia memberitahu saya-pengumpul terbesar, ada seorang penulis terkenal yang mempunyai koleksi terbesar Louboutins. Saya tidak akan mengatakan siapa, tetapi dia mempunyai lebih daripada semua Kardashians digabungkan.

Jadilah seperti Dita dan kenal fesyen Perancis anda. Semak terkini dari landasan Spring Spring 2015 Paris 2015! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 88

map