Selamat Hari Jadi, Gabrielle Union! Lihat Transformasi Kecantikan Cantiknya Melalui Tahun Ini

Dia mendapat kulit berseri, kelihatan cantik, dan telah bertindak dalam beberapa filem utama-termasuk membintangi Kirsten Dunst dalam drama drama remaja Bawa It On (2000). OK, awak betul: Itulah pemberian mati. Sudah tentu kita bercakap tentang gadis hari jadi, Gabrielle Union. Congrats, Gabrielle! 

Dilahirkan 44 tahun yang lalu hari ini, kami bersumpah dengan penampilan pelakon yang terus bertambah baik dengan masa. Melontar kembali ke zaman awal Union sebagai watak dalam siri ini Bandar malaikat (2000) kepada peranan kemudian pelakon dalam filem-filem seperti Fikirkan Seperti seorang lelaki (2012), sukar untuk mempercayai dia sudah tua, memandikan kulitnya yang sempurna dan sentiasa kelihatan. Baru-baru ini, Union membintangi Kelahiran Bangsa, sebuah filem yang kuat yang menggambarkan pemberontakan hamba terkenal Nat Turner pada tahun 1830-an Virginia. 

WATCH: Tutorial Eye Wing Winged Gabrielle Union

Selain itu, pos-pos media sosialnya yang benar-benar mempunyai kita sama sekali berkaitan dengannya setiap hari, dari selfie berwajah segar yang memaparkan zits dan semua, kepada banyak gambar-gambar yang bertudung, # hubungan dengannya dan rakannya Dwyane Wade.  

Saya dan zits saya melihat komen-komen seperti … ������ ❤ & �� orang yang baik … menghantar perasaan yang baik kepada mereka yang memerlukannya

Foto yang disiarkan oleh Gabrielle Union-Wade (@gabunion) pada

#MCE … Ulang Tahun Harian … Yang anda perlukan adalah cinta ❤❤❤

Foto yang disiarkan oleh Gabrielle Union-Wade (@gabunion) pada

BERKAITAN: John Legend dan Gabrielle Union Menunjukkan Pergerakan Tari mereka untuk Chrissy Teigen dan Dwyane Wade

Lihat sendiri dengan melihat rupa yang berubah rupa untuk menghormati hari istimewanya. Selamat hari jadi, Gabrielle! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 12

map