Selamat Hari Jadi kepada Ginnifer Goodwin! Lihat Hari Kecantikan Terbaik Hari Lahir

Gadis hari jadi Ginnifer Goodwin benar-benar boleh melakukan semuanya. Bukan sahaja dia menjadi bintang Snow White dalam siri TV fantasi popular ABC Pada suatu masa dahulu, tetapi dia juga seorang yang pro di aksi suara. Selama bertahun-tahun, dia menyuarakan bahagian dalam beberapa filem besar Disney yang terkenal, termasuk karya terakhirnya yang bermain Judy Hopps, watak utama dalam Zootopia. Di dalamnya, bakat vokal Goodwin yang menghidupkan menghidupkan dunia haiwan animasi yang kedua-dua kanak-kanak dan ibu bapa mendapati kelakar. 

Melalui semua itu, aktres yang memotong ibu mengandung tetap cantik (dan tidak berkesudahan) seperti biasa. Di atas permaidani merah, kini berusia 38 tahun itu terbukti menjadi rambut bunglon dan solek total. Mampu menanggalkan kebanyakan gaya rambut apa-apa, Goodwin telah keluar dari bumbung panjang dagu untuk pukulan keras dan panjang, mengalir kunci dalam apa yang merasakan seperti saat. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dia terjebak dengan rupa tandatangannya: tanaman yang licin. Dan, kita dapat melihat sepenuhnya mengapa. Gadis boleh melontarkan sebuah pixie Twiggy-layak ‘seperti tidak ada orang lain. Untuk melihat sendiri, ini adalah keindahan Goodwin yang terbaik sepanjang tahun. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 33

map