Selamat Hari Jadi, Meg Ryan! Lihat Star Moments Standout Star

Selamat ulang tahun, Meg Ryan! Cincin bintang pada tahun ke-53 beliau hari ini. Ryan, yang paling terkenal kerana membintangi beberapa komedi romantis kegemaran kami sepanjang masa (Apabila Harry Bertemu Sally! Anda telah mendapat surat! Tidur di Seattle!), menghairankan tidak pernah suka bahawa dirujuk sebagai Sweetheart Amerika, istilah yang dicipta oleh Nora Ephron, yang menulis senario untuk Apabila Harry Bertemu Sally. “… Saya faham ia adalah pujian tentang kecintaan … tetapi ia juga merasakan idea-idea telah diunjurkan kepada saya yang tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan saya,” kata Ryan secara terang-terangan InStyle. Gadis di sebelah apa? Saya tidak pernah berasa seperti orang yang sangat konvensional. “

PHOTOS: Makeovers Filem Terbaik

Pelakon bekerja keras untuk menumpahkan imej gadisnya yang baik dengan mengambil peranan dramatik dalam filem seperti Di Tanah Perempuan dan thriller Dalam Potong. Sudah menjadi jalan panjang untuk Ryan, yang telah berubah dari seorang yang baru berhadapan dengan seorang wanita terkemuka yang abadi. Klik melalui galeri kami untuk melihat perubahannya kelihatan sejak bertahun-tahun, dari memancarkan tanaman keriting yang ketat dan gelombang lembut, kepada bob yang ramping.

PHOTOS: Moments Rambut Stand Meg Ryan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 80

map