Selamat Hari Jadi, Selena Gomez! Lihat Transformasi Rambutnya yang Luar Biasa Sepanjang Tahun

Ia adalah hari jadi Selena Gomez! Bintang pop bertukar menjadi 24 tahun hari ini, tetapi dia akan selama-lamanya menjadi Alex Russo yang comel Wizards of Waverly Place dalam hati kita. Bintang itu sedang berada di tengah-tengahnya Kebangkitan jelajah dunia, menggoyang set bangs sengit dan panjang, kunci gelangsar, tetapi bunglon rambut tidak membuat satu kelihatan terlalu panjang.

Dari gaya yang lurus, lurus hingga lobs bergelombang, bangs tumpul, dan juga kerinting yang ketat, penyanyi itu suka mengubah sehingga dia ‘lakukan untuk permaidani. Dan sementara jurucakap Pantene terkenal dengan kunci cokelatnya yang berkilat, Gomez tidak menjauhkan diri dari warna, bereksperimen dengan penampilan yang lebih ringan pada tahun 2009 dan bahkan bermain dengan coretan berambut pirang, biru, dan ungu.

Walaupun rambutnya berubah, keindahan semulajadi dan bakat yang tidak dapat dinafikan kekal. Bintang ini telah beralih dengan mudah dari bintang kanak-kanak kepada seorang dewasa yang anggun, membuat carta-topping menghantam setiap langkah.

BERKAITAN: Selena Gomez Kini Mempunyai Foto Paling Disukai di Instagram Pernah

Untuk menghormati hari besarnya, sertai kami untuk melihat kembali keindahannya dari tahun 2007 hingga ke hari ini. Selamat hari jadi, Selena!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 82 = 86

map