Selamat Hari Jadi untuk Ikon Gaya 90-an yang Tersayang, Alicia Silverstone!

Selamat ulang tahun, Alicia Silverstone! Aktor pengarang aktris bertukar 38 hari ini. Silverstone membuat debutnya di siri TV The Wonder Years dan mendapat perhatian ikon Rock-band Aerosmith selepas peranannya dalam The Crush. Silverstone menjadi sensasi remaja selepas membintangi tiga video muzik Aerosmith, “Amazing,” “Crazy”, dan ‘Cryin’. “Dan ketika dia kemudian mendarat peranannya sebagai Cher Horowitz dalam filem klasik ’90-an Tidak tahu ia memantapkan peranannya sebagai trendsetter untuk sedekad. Dia tidak pernah takut untuk mempamerkan cetakan dan warna yang berani – siapa yang boleh memisahkan kepingan kuning Cher? Jika ia tidak masuk akal, Iggy Azalea pasti mengingatkan kami ketika dia memberi penghormatan kepada penampilan dalam video muzik untuk “Fancy.”

BERKAITAN: Kami Cari Kembali di 12 Moment Fesyen Terbaik Cher dari Tidak tahu

Hari ini, Silverstone, yang berkahwin dengan Christopher Jarecki, adalah ibu bangga anak lelaki berusia 3 tahun Bear Blu dan awal tahun ini bintang vegan mengeluarkan buku The Kind Mama: Panduan Ringkas untuk Rasa Besar, Kehilangan Berat, dan Menyelamatkan Planet (susulan kepada buku pertamanya, Diet Jenis, dari tahun 2009). Silverstone terus menekankan pentingnya gaya hidup bebas gaya hidup yang mesra alam dan haiwan di laman web interaktifnya, thekindlife.com.

Gambar: Lihat trend ’90-an yang membuat kemunculan semula.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 71

map