Selamat Hari Lahir ke-45 untuk Jennifer Connelly! Lihat Transformasi Kecantikannya yang Menakjubkan

Selamat ulang tahun kepada Jennifer Connelly! Hari ini, dia bertukar menjadi 45 dan kami tidak boleh lebih bahagia untuk aktres itu, yang dilihat berjaya sejak bertahun-tahun sejak membuat debutnya pada tahun 1984. Hari ini, dia bahagia berkahwin dengan rakan senegaranya Paul Bettany dan masih menyampaikan persembahan yang luar biasa di skrin. Hanya pada tahun ini, Connelly membintangi Anthony Mackie di seberang Shelter, sebuah filem tentang kehilangan tempat tinggal, yang diarahkan oleh suaminya.

BERKAITAN: Wanita Terpencar: Inilah Di Mana Selebriti Kejat pada Spektrum Tiada-Ketat

Sebagai peminat setia, kita bukan sahaja menikmati menonton Connelly berevolusi sebagai seorang pelakon, tetapi evolusi keindahannya juga sangat luar biasa dan, baik, awet muda. Mula-mula, kita sudah mati untuk mengetahui bagaimana dia kekal sehingga kelihatan muda. Dan, kedua, kami ingin tahu rahsia rambut dan soleknya kerana dia selalu bertukar kelihatan sangat segar dan berseri. Untuk melihat sendiri, klik melalui dia kecantikan terbaik kelihatan sepanjang tahun. Selamat hari jadi, Jennifer!

RELATED: Pretty in Pink: Jennifer Connelly Goes Boho Chic at ShelterNew York Premiere

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − = 84

map