Selamat Hari Lahir ke-46, Gerard Butler! Ketahui Siapa “Wanita Sempurna” -nya

Yang sentiasa kacak Gerard Butler meraikan ulang tahunnya hari ini! Orang asli Scotland bertukar menjadi 46 dan dia terus membuat khalayak menggelapkan watak-wataknya dalam filem-filem seperti P.S. Saya sayang awak, 300 dan The Phantom of the Opera.

Hanya pada tahun lepas, InStyle terpaksa bercakap dengan pelakon-yang merupakan wajah di belakang kempen Boss Bottled Boss dari Hugo Boss-untuk memilih otaknya mengenai apa yang membuatkan wanita seksi dan Butler banyak bercakap mengenainya.

BERKAITAN: Gerard Butler pada Pembersihan dan Pembakaran yang Tidak dapat ditarik

“Saya suka seorang wanita yang mempunyai gaya tersendiri sendiri-kapan pun, tidak kira betapa mudahnya, anda boleh memberitahu dia memakainya dengan baik,” jelasnya. “Sering kali ketika saya pergi ke pameran anugerah, kadang-kadang ia merasa seperti kerumitan, seperti ‘Gosh, saya perlu melalui semua ini?’ Kemudian anda pergi ke sana, dan anda melihat seorang wanita berpakaian dengan rambut dan solek yang dilakukan, memakai pakaian yang cantik, dan mereka kelihatan begitu elegan dan seksi dan cantik. Ia bagus untuk bermain pakaian. “

“Wanita yang akan jatuh cinta akan kelihatan hebat, tetapi dia juga orang yang boleh menendangnya dengan sepasang sandal dan seluar jeans serta baju kaos,” tambahnya. “Itulah gadis saya.”

PHOTOS: Lihat Lebih Banyak Lelaki Paling Hangat di Galeri Gaya Lelaki Kami

Peminat akan melihat Butler dalam semua kemuliaannya apabila dia kembali ke skrin besar dalam serangan filem-filem baru termasuk Pemanggil Headhunter, London telah jatuh, Dewa-dewa Mesir dan Geostorm. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 34 =

map