Selamat Hari Lahir ke-51, Salma Hayek! Lihat Perubahannya Melalui Tahun

Selamat hari jadi, Salma Hayek! Calon Anugerah Akademi bertukar menjadi 51 hari ini dan kulitnya sama seperti biasa.

Pelakon kelahiran Mexico juga telah menyeberang ke bahagian pengeluaran, eksekutif yang menghasilkan dan membintangi Septirers Shiraz, kisah keluarga Yahudi yang ditangkap dalam rentetan revolusi Iran. Tetapi tidak semua projeknya agak serius: Hayek meminjamkan suaranya untuk kelakar musim panas lepas Parti Sosej, dan bintang bersama Alec Baldwin dalam masa akan datang Ibu bapa yang mabuk.

VIDEO: Salma Hayek Memasak Walaupun Menjaga Blake Lively dan Daughter Ryan Reynolds

Hayek mendapat inspirasi dalam peranan yang dia pilih (ingat Frida dan Betty hodoh?), sentiasa berhati-hati untuk memperjuangkan hak yang sama, terutamanya kerana ia berkaitan dengan wanita. Kami akan mengatakan dia model peranan yang luar biasa kepada Valentina Paloma Pinault, anak perempuannya yang berusia 9 tahun dengan suami eksekutif fesyen, François-Henri Pinault.

Pada set #taleoftales dengan #daughter #valentina #happymothersday saya !!! In #usa #Queen #princess #happy #mother #daughter En el set de mi #pelicula con mi #hija Valentina. Feliz día de las madres.

Foto yang disiarkan oleh Salma Hayek Pinault (@salmahayek) pada

BERKAITAN: Salma Hayek Menggunakan Air Mawar Daripada Membasuh Wajahnya di Pagi

Lihatlah transformasinya selama bertahun-tahun dan meraikan hari besar wanita cantik itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 43

map