Selamat Hari Lahir, Melissa McCarthy! Lihat Seberapa Banyak Dia Berubah Sejak Hari-hari Perempuan Gilmore

Gadis hari jadi Melissa McCarthy bertukar menjadi 46 tahun pada hari ini, dan berapa tahun ia telah menjadi. Masa yang lama Mike & Molly bintang mendarat apa yang mungkin menjadi peranannya yang paling besar (dan paling lucu) lagi pada wanita yang dipimpin Ghostbusters reboot selepas membunuh dirinya melalui peranan utama pada tahun 2016 Ketua dan tahun lepas Perisik.

Tetapi McCarthy pasti mengingati akarnya di Stars Hollow, di mana dia memenangi hati kita sebagai chef Sookie St. James yang dicintai sepanjang tahun yang lalu. Apabila yang baru Gilmore Girls: Satu Tahun dalam Kehidupan reboot diumumkan, kami tidak sabar-sabar untuk melihat Sookie kembali dengan duo ibu-ibu kegemaran kami, dan wanita lucu memastikan untuk mewujudkannya.

“Untuk masa yang paling lama, ia tidak akan berfungsi dengan pantas,” katanya Orang, mendedahkan bahawa apabila sesuatu jatuh dari jadualnya, dia dengan cepat membuat masa untuk kembali ke Stars Hollow. “Saya kembali dan melawat kira-kira dua minggu yang lalu dan melihat set lagi dan semua orang pada mereka,” katanya. “Saya sangat sentimental.”

BERKAITAN: Melissa McCarthy Adalah Wanita Pertama yang Menerima Kehormatan Genius Comedic di Anugerah MTV Movie

“Dan ia terasa seperti idea terbesar di dunia. Ia cantik, “tambahnya. Walaupun kami cemas menunggu kedatangannya dalam siri Netflix yang baru, sertai kami dalam melihat kembali perubahannya sejak dia Gilmore Girls hari. Selamat ulang tahun, Melissa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 78

map