Selamat Ulang Tahun ke-24 untuk Permainan Kelaparan Hunk Josh Hutcherson

Ia hampir mustahil untuk mempercayai bahawa anak lelaki hari jadi, Josh Hutcherson, hanya bertukar 24 hari ini. Tidak mengatakan bahawa dia kelihatan lebih tua, tetapi dengan resume yang bertindak mengagumkan di bawah tali pinggangnya, sukar bagi kita untuk membayangkan bagaimana dia berjaya mencapai begitu banyak pada usia muda.

Bermula pada kerjaya aktingnya di layar pada tahun 2005, penampilan filem Hutcherson pertama yang perlu diberi perhatian Little Manhattan bersama Cynthia Nixon dan Bradley Whitford. Dari sana, pelakon terus membintangi aliran filem yang mantap, seperti RV (2006), Jambatan ke Terabithia (2007), Perjalanan ke Pusat Bumi (2008), dan Kanak-kanak adalah Semua Hak (2010) dengan Julianne Moore.

Kemudian, pada tahun 2011, Hutcherson melancarkan emas bertindak ketika dia mendarat peranan yang dibintangi oleh Peeta Mellark dalam siri filem mega-hit, Permainan Kelaparan, bersama Jennifer Lawrence. Kehidupan Hutcherson telah terbalik selepas dia mendapat pengiktirafan akademik utama untuk persembahannya Permainan Kelaparan, memenangi 10 daripada 12 anugerah yang dia dicalonkan.

BERKAITAN: Tonton Permainan kelaparan Cast Mendedahkan Tabiat-Tindak Mereka yang Menjijikkan dalam Temu Rindu Sedih

Seterusnya untuk pelakon? Hutcherson mempunyai bahagian dalam drama yang akan datang, The Masterpiece, bersama Zac Efron, Seth Rogen, dan kedua-duanya Franco bersaudara, James dan Dave. Sekiranya satu perkara yang pasti, bagaimanapun, Hutcherson tidak menunjukkan tanda perlahan adalah kerjaya bertindak tidak lama lagi. Rayakan ulang tahunnya dengan melihat ke belakang di mana Hutcherson dan yang lainnya Permainan kelaparan bintang mendapat permulaan mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 58 =

map