Selebriti Bundle Up in Style di Festival Filem Sundance 2018

Sundance Film Festival
Getty Images

Isabel Jones

24 Jan, 2018 @ 5:00 petang

Walaupun musim anugerah berayun dan menangkap perhatian penuh kami, kami tidak akan terlepas pesta filem utama pertama tahun ini: Sundance.

Perayaan yang berpangkalan di Utah, yang bermula pada hari Khamis, 18 Jan, dan berlangsung sehingga 28 Jan, adalah acara bertaburan bintang jika pernah ada. Hanya dalam beberapa hari, kami sudah melihat pemain utama seperti Dakota Fanning, Octavia Spencer, dan Idris Elba.

Ia seharusnya tidak menghairankan bahawa Utah pada bulan Januari adalah, baik, COLD, jadi A-list fave kami melihat anak lelaki lebih buttoned-up daripada kita biasa melihat mereka. Walau apa pun, bintang membawa karpet merah A-permainan mereka.

Maksud saya, melihat ensemble pakaian lelaki Keira Knightley yang digilap (di atas). Bolehkah anda memikirkan orang lain di planet ini yang dapat melarikan diri dengan memakai tuxedo dan gauchos? Kami melukis kosong.

VIDEO: 8 Perkara Selebriti Selalu Pakai di Sundance 

Tatal ke bawah untuk melihat semua penampilan kegemaran kami dari Festival Filem Sundance 2018.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − 90 =

map