Selebriti Hairstylists Tracey Cunningham dan Neil Weisberg Terbuka Los Angeles Salon, Meche

Mahu rambut seperti bintang? Cukup membuat temujanji di Mèche Salon baru di Los Angeles, yang membuka pintu hari ini! Lokasi ini dikendalikan oleh sepasang pakar industri yang benar-colorist Tracey Cunningham, yang bekerja bintang seperti Natalie Portman, Gwyneth Paltrow, dan Drew Barrymore, dan hairstylist Neil Weisberg, yang mempunyai gaya Liv Tyler dan Renee Zellweger. “Neil dan saya telah berkawan selama-lamanya dan membuka salon kelihatan seperti keputusan yang logik, jadi kami pergi untuk itu!“Kata Cunningham.”Kami datang dengan nama Mèche, yang bermaksud menyoroti atau mengunci rambut dalam bahasa Perancis.“Dan walaupun Cunningham dan Weisberg terkenal dengan gaya bintang, usaha baru mereka bukan hanya untuk pelanggan terkenal mereka.”Salon ini akan mempunyai perasaan kejiranan,”Tambah Cunningham. “Kami mahu pelanggan berjalan dan segera merasa selesa dan dijaga.“Sebagai tambahan kepada potongan rambut dan pewarna, salun juga menawarkan rias kuku, pedikur, membentuk kening, dan aplikasi solek. Teruskan ke mechesalonla.com untuk maklumat lanjut, atau hubungi 310-278-8930 untuk membuat tempahan.

Lihatlah makeovers rambut selebriti di galeri kami sekarang.

LEBIH:• Lihat Natalie Portman’s Hair – On You • Gaya Rambut Holiday Sexiest • Akan Datang: Drew Barrymore’s Line Makeup!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 21 =

map