Selebriti React to Death Tragic of Designer Kate Spade

Berikutan berita tragis mengenai pereka tas tangan ikonik Kate Spade yang membunuh diri pada umur 55 tahun, pengguna media sosial di seluruh dunia berkongsi belasungkawa mereka.

Spade, tentu saja, salah satu pereka paling terkenal di planet ini-logo senama dan spade insignia boleh dilihat pada beg tangan dan aksesori di seluruh dunia, produktif dalam 25 tahun sejak pelancaran jenama Januari 1993.

Di antara mereka yang memberi penghormatan di Twitter adalah rakan rapat dan industri fesyen Spade, termasuk pereka Kenneth Cole, presiden CFDA Steven Kolb, dan bekas Glamour Editor-in-Chief Cindi Leive.

VIDEO: Pereka Fesyen Kate Spade Ditemui Mati Bunuh Diri

Sudah tentu, pengaruh Spade tidak eksklusif kepada selebriti elit industri seperti Chelsea Clinton dan Reese Witherspoon juga berkongsi penghormatan kepada pereka akhir. 

Tatal ke bawah untuk melihat semua sentimen tulus. 

Mengetahui Katy, ini adalah bagaimana dia mahu dikenang. Dia mempunyai cahaya yang kata-kata tidak dapat menangkap tetapi menyentuh semua orang yang dia bersentuhan dengannya. Dia sangat baik, sangat sensitif, sangat berbakat, lucu, dan seorang yang paling murah hati. Dia sangat kuat. Merapatkan orang yang anda sayangi dengan ketat hari ini.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rachel Brosnahan (@rachelbrosnahan) pada

Pereka Nicole Miller turut berkongsi simpati dengannya InStyle, menulis pernyataan berikut:

Saya sangat sedih mendengar tentang Kate Spade. Saya telah mengenali dia untuk masa yang lama-walaupun kami tidak rapat, kami sentiasa ramah. Saya selalu menyukai gaya anehnya. Saya selalu suka melihat apa vintage yang dia akan memakai. Saya suka bagaimana gaya rambut dan aksesorinya sentiasa disegerakkan. Dia tidak pernah berpaling dari gayanya. Ia adalah bahagian yang kuat dari identiti beliau dan saya tidak pernah melihatnya daripada watak. Saya biasa melihat Kate dan Andy di sekelilingnya dan bersama-sama mereka ajaib. Dia dan suaminya adalah pasangan yang paling comel dan saya sangat menyesal kerana ini telah berlaku.

Kate sentiasa sangat vintaj, setiausaha kecil pada tahun 1950 dan kadangkala ’60s Jackie Kennedy. Dia selalu mempunyai baju sejuk yang sedikit dan rambutnya selalu naik. Dia mempunyai kacamata untuk dipadankan. Saya selalu suka melihat apa yang dia pakai. Saya masih ingat pada musim sejuk dia selalu mempunyai chubbies dan jaket yang hebat ini. Dia adalah kecil dan comel sebagai butang dan dia selalu menonjol dalam keramaian.

Fikiran kita adalah dengan kawan dan keluarga Kate. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 10

map