Selena Gomez dan Adidas Neo Mahu Anda Mengurus (dan Bintang) Kempen Seterusnya mereka

Sekiranya anda ingin mempunyai tangan dalam membuat kempen iklan selebriti, kini peluang anda. Bagi koleksi terbaru Adidas Neo dengan pereka tetamu Selena Gomez, jenama dan penyanyi itu meminta peminat memutuskan apa yang masuk ke dalam iklan. Disebut #myneoshoot, kempen media sosial dilancarkan hari ini dan meminta pengguna untuk mengundi pada semua aspek iklan Adidas Neo.

“Saya teruja untuk mengumumkan projek Adidas Neo terbaru kami di mana saya akan menyerahkan reins kepada peminat setia kami, yang akan dapat mengendalikan keseluruhan kempen musim bunga,” kata Gomez dalam satu kenyataan. “Kami memerlukan peminat Neo dari seluruh dunia untuk terlibat dalam pengundian supaya kami dapat membuat kempen musim bunga apa yang mereka mahu.” Tetapi itu bukan satu-satunya cara peminat boleh terlibat dalam pukulan-Adidas Neo juga mengumumkan bahawa mereka akan mengadakan pemutus Instagram untuk menembak.

BERKAITAN: 15 Kali Selena Gomez Telah Melangkah Mencari Yang Benar, Sungguh Baik

Tambahan pula, enam “neo influencer” dari seluruh dunia akan diterbangkan ke New Orleans menembak, di mana mereka akan mempunyai tangan yang sebenarnya dalam melaksanakan aspek yang dipilih peminat kempen. Kepala ke adidasneo.tumblr.com untuk mengetahui lebih lanjut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map