Selena Gomez dan Justin Bieber Mencium Kissing, Jadi 2017 Diselamatkan

Tahun yang dahsyat yang telah 2017 ditebus sebahagiannya, terima kasih kepada pasangan selebriti yang dibangkitkan. Jelas sekali kita bercakap tentang Selena Gomez dan Justin Bieber dan percintaan mereka yang telah mengubah dewasa dewasa menjadi kanak-kanak yang menanti menunggu langkah seterusnya mereka.

Penyebab yang paling baru-baru ini untuk keseronokan adalah gambar yang hanya muncul dari dua ciuman-ya, mencium! Kami kini mempunyai foto Jelena yang tersenyum pada tahun 2017 untuk menjadi bukti bahawa tahun yang tidak terperi sakitnya tidak pernah berlaku.

Ciuman itu berlaku pada hari Rabu malam di pertandingan hoki Bieber, di mana Gomez berada di tempat berdiri menyokong lelaki itu. The Biebs meluncur dari ais dan ke dalam lengan menunggu gadisnya, di mana dia menanam ciuman rom-com-layak di bibirnya. Dia juga mengecam ke penghalang antara gelanggang dan berdiri untuk bersandar dan membungkus lengannya di bahunya.

Justin Bieber Selena Gomez Kiss
BACKGRID

Sesiapa lagi perlukan seminit?

BERKAITAN: Selena Gomez Mempersiapkan Prestasi Pertama Sejak Transplantasi Ginjal

Sehingga seterusnya untuk Wolves penyanyi adalah Anugerah Muzik Amerika, di mana Gomez akan melakukan buat kali pertama sejak pemindahan buah pinggangnya pada musim panas ini. Berikut adalah harapan dia membawanya semula teman lelaki sebagai tarikhnya.

Justin Bieber Selena Gomez Kiss
Noel Vasquez / Getty

Tandakan kalendar anda untuk hari Ahad, 19 November – kami akan menjaga mata kami dikupas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 10

map